KOSScz Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Ahojte. mám gta 4 mám i vykoný počítač.. ale hra se mi pořat seká.. nevíte co stím?? A v nastaveni jsem všechno zmenšil bo to bylo na maximum ale pořat se to seká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shady333 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Ahojte. mám gta 4 mám i vykoný počítač.. ale hra se mi pořat seká.. nevíte co stím?? A v nastaveni jsem všechno zmenšil bo to bylo na maximum ale pořat se to seká Stáhni nejnovější grafické ovladače, aktualizuj directy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 A co z toho mám ztahnout?? asi ten installer?? Download Windows 7/Direct3D 11 (DirectX 11) Download Windows 7/Direct3D 11 (DirectX 11) (SDK) Download Windows 7/Direct3D 11 (DirectX 11) (Web Installer) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 A co z toho mám ztahnout?? asi ten installer??Download Windows 7/Direct3D 11 (DirectX 11) Download Windows 7/Direct3D 11 (DirectX 11) (SDK) Download Windows 7/Direct3D 11 (DirectX 11) (Web Installer) SDK je vývojářskej kit, takže to druhý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 ok už jsem to stahl nainstaloval. a v gta jsem dal vše na nejslabší požadavky a kdy jdu tak celkem v poho ale když jedu tak se to seka jaok pes. nevite co stíM?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 ok už jsem to stahl nainstaloval. a v gta jsem dal vše na nejslabší požadavky a kdy jdu tak celkem v poho ale když jedu tak se to seka jaok pes. nevite co stíM?? asi by teda bylo dobrý sem napsat, co přesně máš v počítači za střeva...takhle na blind těžko někdo určí kde je problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 :-D střeva lol :-- vyrobce- 100MEGA Distributor s.r.o. Procesor- Pentium® Dual-Core CPU E5300 @ 2.60Ghz Ram- 2 GB Typ systému- 64bitový operační systém Windows7 Home Premium Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shady333 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Hm, jeste me tak napada, zkus stahnout patche pro gta... A ty ovladace mas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 mno tak prvně vidim že na GTA máš celkem "málo" pamětí, né že by to bylo hrozný, ale... a pak se taky zeptej ostatních na to, zda jim na 64bitovym systému GTA funguje (já mam 32bit Ultimate Seveny a originálku GTA a nemam problém...a to mam slabší procesor než Ty..) případně jsi mohl uvést i grafickou kartu jakou máš v PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Zkus nastavit vše na medium... možná i high. Moje GTA se seká na low a na medium jede krásně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 aha. ok dík. až to udělám tak dam vědět.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 no skoušel jsem to a pořat banan.. a navíc asi po 5-10 min hraní se začne cela obrazovka točit. a mě z toho boli hlava lol. a co stím ted?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Máš padoucí nemoc nebo špatnej crack. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 no skoušel jsem to a pořat banan.. a navíc asi po 5-10 min hraní se začne cela obrazovka točit. a mě z toho boli hlava lol. a co stím ted?? Špatnej crack, nikde nevidim napsanou grafickou kartu a mít 64bit system na 2gb RAM Je naprosta hruza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Špatnej crack, nikde nevidim napsanou grafickou kartu a mít 64bit system na 2gb RAM Je naprosta hruza. jo asi tak...nediv se ze se ti GTA IV seka kdyz mas *JEN* 2GB Ram a 64bitovej system tak kolik RAM asi zbude pro tu hru....takze budto 32Bitovej system a nebo si dokup aspon 2GB Ramky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 ja mam pc rovnou z obchodu... tak tam nemužu dat ram.. a 32 bitovy sistém nechcu.. mno to neva. to samžu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Proč bys nemohl ? Protože přijdeš o záruku? Stejně vždy napíšou, že se na tohle záruka nevztahuje. Pokuď máš jen 2GB ram tak je ti 64bit k ničemu nebo ho nějak extra využíváš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Jestli máš výkoný grafický akcelerátor ? Tak jedině nainstalovat nejnovější ovladače a directX.. Možná někde na na .netu otom píšou víc? Je to Originál hra na PC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Pokud nemáš originál tak stažená hra se ti sekat může ať děláš co děláš ( GTA IV ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Ještě bych zkusil Patch a jestli chceš hrát přes crack,tak nějakej se kterým to opravdu půjde. Chce to vyzkoušet jich víc a se kterým Patch-em bude fungovat.. (Může se stát , že některej crack hru rozjede, ale nepůjde hra tak jak by měla. Takže přezkoušet jich více..) Jestli hru hraješ přes crack, tak to asi bude tím.. Patch GTAIV_Patch_1.0.1.0 [quote][url]http://uloz.to/4149409/gtaiv-patch-1.0.1.0.rar[/url][/quote] GTAIV_Patch_1.0.2.0 [quote][url]http://uloz.to/4149428/gtaiv-patch-1.0.2.0.rar[/url][/quote] GTAIV_Patch_1.0.3.0 [quote][url]http://uloz.to/4149455/gtaiv-patch-1.0.3.0.rar[/url][/quote] GTAIV_Patch_1.0.4.0 [quote][url]http://uloz.to/4149502/gtaiv-patch-1.0.4.0.rar[/url][/quote] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassy2 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 mno mozna jede na integrovane grafice kdyz je to primo z obchodu :D a opravdu nechapu jak muze mit na 2GB RAMkach system x64.. "a 32 bitovy SISTEM nechcu" :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 boze ty vyhod pc z okna. 64bit OS na tak malo ramkach je na nic, protoze ja osobne mam treba 6GB ramek a OS vyuziva 1,5GB, vzhledem k tomu ze 64bit jede i 32bit jadro, tak potrebuje vice ramek na funkci. Mas nekde plombu ? nemas.. zaruka je na komponenty v PC ne na celou krabici.. to uz se davno nedela /mozna tak alienware, nebo snad HP u PC/ Graficka karta nenapsana /nekdo tu uvadel integrovanou/ - tak to rovnou zapomen a co ti poradim, tak stokrat recenou vetu... POUZIVEJ KU*VA GOOGLE pred tim nez se zeptas na debilni otazku... Treba jako minimalni pozadavky apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.