Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox to Xbox360


Bohdanus

Otázka

Ma nekdo zkusenosti s hranim starsich xbox1 her na 360 me to nejak nejde je fakt ze mam ban ale snad to tim nebude :-( stahnul jsem si na flashku soubor default.xex a vrznul do xboxe a misto toho abych instaloval tak me to napsalo system error a dole E71 nevi negdo co s tim pls

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Na hraní xbox1 her musíš mít HDD , na který se ten emulátor nainstaluje . Ale protože máš ban ,tak nic instalovat na HDD nemůžeš . Pomůže jen nechat si udělat na konzoli unban HDD .

Jinak ten emulátor z flešky instalovat nejde - musíš ho vypálit na CD , nebo DVD ( stačí RW ) . Omlouvám se , vím že stačilo EDITOVAT , ale tuknul jsem na špatné tlačítko .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Mám podobný problém, nechtěl jsme zakládat nové vlákno.

Úspěšně jsem nainstaloval nejnovější stažený emulátor.

Chtěl jsem hrát hru Splinter Cell: Double Agent (Xbox 1 verze), kterou jsem stáhl v originální (nekonvertované verzi). Ještě jsem se koukal na Microsoft support list a hra tam je, takže OK. Také jsem tu někde od naprostého profíka četl, že s Xbox 1 hrama ohledně bezpečnosti netřeba nic dělat, takže jsem to prostě vypálil na DVD+R DL jako 360 hry a šoupl do XBoxu. Hra se normálně načte a napíše Play SCDA, když zvolím spouští se logo starého Xboxu (emulátor), ale pak hodí hlášku, že hra není podporována emulátorem, abych se podíval na stránky MS a kód:

X: 5829.0 B: 1884.0

Chci se proto zeptat. Potřebuju jiný emulátor, nový dashboard, nebo je možné, že se Microsoft spletl ve svém listu, nebo jsem hru blbě stáhnul/vypálil? Detail je, že jako kolega nademnou už mám také BAN, ale ten psal něco o E71 chybě, nic takového tam nemám... (je možné, že ta hláška je teprve ve frontě :D) Poraďte, co mám zkusit, je to můj první pokus o Xbox1 hru na Xbox360.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Aha, ale já tu hru ani za nic upravenou nemůžu najít, sehnal jsme jen originál rip... A ten návod co je tady sice nevypadá složitě, ale dle komentů snad nikomu nefunguje. Proto se ptám, je nějakej co funguje nebo někdo, kdo je ochoten mi pomoct tím, že by hru konvertoval on? Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu