Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox to Xbox360

Otázka

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Na hraní xbox1 her musíš mít HDD , na který se ten emulátor nainstaluje . Ale protože máš ban ,tak nic instalovat na HDD nemůžeš . Pomůže jen nechat si udělat na konzoli unban HDD .

Jinak ten emulátor z flešky instalovat nejde - musíš ho vypálit na CD , nebo DVD ( stačí RW ) . Omlouvám se , vím že stačilo EDITOVAT , ale tuknul jsem na špatné tlačítko .

• 0
Odesláno

Mám podobný problém, nechtěl jsme zakládat nové vlákno.

Úspěšně jsem nainstaloval nejnovější stažený emulátor.

Chtěl jsem hrát hru Splinter Cell: Double Agent (Xbox 1 verze), kterou jsem stáhl v originální (nekonvertované verzi). Ještě jsem se koukal na Microsoft support list a hra tam je, takže OK. Také jsem tu někde od naprostého profíka četl, že s Xbox 1 hrama ohledně bezpečnosti netřeba nic dělat, takže jsem to prostě vypálil na DVD+R DL jako 360 hry a šoupl do XBoxu. Hra se normálně načte a napíše Play SCDA, když zvolím spouští se logo starého Xboxu (emulátor), ale pak hodí hlášku, že hra není podporována emulátorem, abych se podíval na stránky MS a kód:

X: 5829.0 B: 1884.0

Chci se proto zeptat. Potřebuju jiný emulátor, nový dashboard, nebo je možné, že se Microsoft spletl ve svém listu, nebo jsem hru blbě stáhnul/vypálil? Detail je, že jako kolega nademnou už mám také BAN, ale ten psal něco o E71 chybě, nic takového tam nemám... (je možné, že ta hláška je teprve ve frontě :D) Poraďte, co mám zkusit, je to můj první pokus o Xbox1 hru na Xbox360.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu