max_007 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 mam problem, nechce sa mi spustit fc2 editor , zapnem ho a nabehne uvodna obrazovka a hned sa vypne a nic sa nespusti, kto mi to vyriesi odmena 500 credits Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucan Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 reinstall hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucan Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 taky mi to delalo to same a mel jsem origo a nepomohlo nic jineho nez reinstall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max_007 Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 reinstal nepomohol , editor mi niekedy davno ked som mal win xp siel v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucan Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 jestli mas W7 tak ani editor nepujde, uz s im melo problemy hodne lidi co meli W7 a nikdy jim to neslo, ale zepry je ve vyvoji patch, aby to slo na W7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max_007 Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 ee mam vistu ultimate origo 32 bit , na xpcku niekedy este davno mi editor isiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucan Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 to mozna bude to same:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.