kennysek Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Ahoj nenacita se mi karta slysel jsem ze kdyz ve VSH menu zmenim usb device na memory stick tak v pc pak ji muzu zformatovat tak sem to udelal ale nic bojim se ze mam podelanou ctecku karet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 staci pri vkladani karty ji jakoby tlacit zaroven k sobe a davat ji dovnitr. pak to povali v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kennysek Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 tak sem to zkusil ale nic se nedeje stale se to nenacita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kennysek Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 jo a este neco dyz dam kartu do psp a zapnu ho tak sviti zelena dioda blika oranzova(karta) ale obrazovka cerna co s tim??? nemam brick???ale bez te karty to de normal zapnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanielsQ Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 čau nevim jestli neexistuje nejakej BRICK Karty ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chemo1468624617 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Jo to se mi stava ze nekdy PSP s karou nejde zapnout normal ho zapni bez karty a pak tam kartu vloz nekdy se to nepovede na 1. pokus tak to zkousej dal kdyz dej PSP do rezimu spanku a pak zapni melo by to jit, teda aspon me to tak jde a jestli to nepude tak se koukni jestli tu kartu nemas nejak znecistenou .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kennysek Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Ok budu dbat na tve rady a zkusim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kennysek
Ahoj nenacita se mi karta slysel jsem ze kdyz ve VSH menu zmenim usb device na memory stick tak v pc pak ji muzu zformatovat tak sem to udelal ale nic bojim se ze mam podelanou ctecku karet
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.