kennysek Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2010 Ahoj nenacita se mi karta slysel jsem ze kdyz ve VSH menu zmenim usb device na memory stick tak v pc pak ji muzu zformatovat tak sem to udelal ale nic bojim se ze mam podelanou ctecku karet Citovat
0 ice22222 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2010 staci pri vkladani karty ji jakoby tlacit zaroven k sobe a davat ji dovnitr. pak to povali v pohode Citovat
0 kennysek Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 14, 2010 tak sem to zkusil ale nic se nedeje stale se to nenacita Citovat
0 kennysek Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 14, 2010 jo a este neco dyz dam kartu do psp a zapnu ho tak sviti zelena dioda blika oranzova(karta) ale obrazovka cerna co s tim??? nemam brick???ale bez te karty to de normal zapnout Citovat
0 DanielsQ Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2010 čau nevim jestli neexistuje nejakej BRICK Karty ?? Citovat
0 Chemo1468624617 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2010 Jo to se mi stava ze nekdy PSP s karou nejde zapnout normal ho zapni bez karty a pak tam kartu vloz nekdy se to nepovede na 1. pokus tak to zkousej dal kdyz dej PSP do rezimu spanku a pak zapni melo by to jit, teda aspon me to tak jde a jestli to nepude tak se koukni jestli tu kartu nemas nejak znecistenou .. Citovat
0 kennysek Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 14, 2010 Ok budu dbat na tve rady a zkusim to Citovat
Otázka
kennysek
Ahoj nenacita se mi karta slysel jsem ze kdyz ve VSH menu zmenim usb device na memory stick tak v pc pak ji muzu zformatovat tak sem to udelal ale nic bojim se ze mam podelanou ctecku karet
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.