KOSScz Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Ahoj chtěl bych se zeptat na nějaky emulátor abych mohl hrát hry např z PS a nebo z PSP na počitači.. A kdyby byl ktomu stručni návod pls... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 pls pls pls napište Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Refresh se dává 1x po 48hodinách takhle ti dá někdo brzo kartu... http://psxemulator.gazaxian.com/ tady sem něco našel otestuju to až se mi stáhne nějaká ps1 hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 jj díky.. a ty hry mám stahovat normalně v iso soboru?? jako na psp?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 JJ pravdepodobne to asi iso nevim oskousim a pak reknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 jj děkuji počkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 tak sem skousel a funguje ale musis sehnat fukncni bios sezenec ho tady censored pokud sem pomohl thx potesi :) jinak hry sezenes treba na uloz.to nejlepe jako .bin format Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Aha. ok dík. a skoušel jsi i ty iso ad to bužu stahovat odtut?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 a ten byos mam hodit do toho emulatoru misli tam toho biosu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 ten bios hod do slozky Bios a az spustis psx emulator tak ti to rekne ze to potrebuje prave bios tak si vyberes ten kterej potrebujes SCPH1001 a skousel sem jen hry v .bin formatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 a jeli v pohodě?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Sasán dal sem ti thx za něj..ale jiank i za mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemy_XD Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 asi tak no jako KOSScz kdyz ti nekdo poradi tak THX bys mohl dat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 ttj :-DDDDDDDDDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemy_XD Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 haha dobre ze se smejes, ale az se na tebe vyserou tak uz se tak smat nebudes :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Tak to pujdu na jinči forum.. nebo řeknu kamošovi ad se zepta za mě atd.. :_D mno ale jsem na pul lama tak mě chapejte :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Mno ja se omlouvam no.. ja jsem na pul lama :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 A mužu se prosím ještě zeptat na jake strance ty hry stahnout?? a když tak... na tom uloz.to jak to tam mám napst do toho vyhledavače.. jsem to skoušel a nic jsem nenašel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemy_XD Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 xD rekni jakou hru chces napriklad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 napr crash bandicood, nebo gta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 tak co??!?!?!!!?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Koss ty se pak nediv za kartu nesmis tu psat jak se ti zachce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 a co znamena ta karta?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 varovani potrestani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Aha dík a srry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.