Shadow222 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Lidi mám Win 7 a háže mi to hlášku o nějakém oprávnění, jak to spustit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bucan Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 spustit jako spravce, klikni na to pravam a dej"spustin jako administrator" nebo run as administrator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 nejde furt ta stejná hláška "Systém Windows nemá přístup k určenému zařízení, cestě nebo souboru. K přístupu k položce pravděpodobně nemáte patřičná oprávnění." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bucan Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 a nemas tam nejaky zaheslovany profil?? s pravy spravce?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IceTower Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Doporučil bych ti ten metin smazat.Problém to vyřeší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bucan Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 a nebo to smazat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Doporučil bych ti ten metin smazat.Problém to vyřeší ? Jako abych reinstalnul, nebo zase jeden z keců typu, smaž to a nesviň si takovími hovadinami kompl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IceTower Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Přesně ta druhá verze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Mám další problém: pustil jsem to ale najednou jak se portnu do druhý lokace, tak jsou textury přeházený přes sebe a vůbec se to nedá hrát (jedině ze zhora ale občas to taky kmitne), nevím co dělat tak jsem relognul a nic vrátil jsem se zpátky do první lokace... A DĚLÁ TO I TAM, pls za vyřešení nabízím 1000 cr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Shadow222
Lidi mám Win 7 a háže mi to hlášku o nějakém oprávnění, jak to spustit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.