dejvhrabos Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Mám na cédu z psx hry a chtěl bych je dát do iso formátu nejde mi to ani pres alcohol ani pres clone cd pls poradte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jojinkho Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 po . ak si neni lamka ti to musi ist a le tak skus Virtual CD v9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 a proč je chceš dávat do ISA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dejvhrabos Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 abych to moh udelat pres ten program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 přes jakej program? EDIT: jestli myslíš PSX2PSP 1.4.2 tak ti CD stačí... (teda pokud tam těch her nemáš víc...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pacinn Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 ahoj obcas mi pri novejsi hre napise chybu 80020148 co mam delat? jinak receno hra se mi rozjede ale hned se mi zatmi displej a po chvili mi tam naskoci ta chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 ahoj obcas mi pri novejsi hre napise chybu 80020148 co mam delat? jinak receno hra se mi rozjede ale hned se mi zatmi displej a po chvili mi tam naskoci ta chyba nejspíš máš zastaralý CFW musíš updatovat na 5.50 GEN-D3... BTW proč si nezaložil nový téma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dejvhrabos Odesláno Únor 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 cd mám ale je na něm hodně souborů takze newim jak na to:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dejvhrabos
Mám na cédu z psx hry a chtěl bych je dát do iso formátu nejde mi to ani pres alcohol ani pres clone cd pls poradte.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.