Nol!m!t Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Prosim potřeboval bych poradit. MSI afterburner mě nechce pustit víc jak 950 MHz na jádře,karta je stabilni na 950 MHz a nevykazuje artefakty ve Furmarku.Napětí jsem nezvyšoval.U pamětí jsem žádné omezení nezaznamenal.Je ale zajímavé,že na základních frekvencích se karta ve Furmarku zahřeje na 83 stupňů,po přetaktování na 950 MHz pouze na 85 stupnů.:wohow: A ještě kolik stupnů považujete za bezpečnou hranici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 MSI afterburner u techhle karet nepousti vys jak 950 jinak 85°C by melo byt v poho vys bych to ale nepoustel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nol!m!t Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Hm to je zajimavy to jsem nevěděl,těch 85 stupnů je ve Furmarku.Žádná hra ti grafiku nerozehřeje tak jako to chlupatý kolečko. A vzhledem k 950 MHz na jádře,kolik mam dát pamětem.Co pujdou?,ale aby je pak jádro zvládlo vytížit.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 podle toho od jakeho vyrobce ji mas, jinak takovych 5300Mhz by mela zvladnout vapor-x zvladne v 85° 5700Mhz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nol!m!t Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Mam Sapphire s tim vájíčkovitým chladičem.Ted jsem koukal do diskuze a někomu jde na jádře bez zvýšení napětí 925 MHz a někomu i 975 MHz.To samý na pamětech někomu 5100 MHz a někomu 5400 MHz.Chladič by to uchladil na míň jak 85 stupnů,ale nad 60% otáček je to hroznej vrtulník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.