argurios Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Snazim sa stiahnut MediaGo pre psp ale vzdy kem mam stiahnute 2% to je asi 2.1 mb z 90mb tak mi to sekne nech to stahujem odkialkolvek , pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Snazim sa stiahnut MediaGo pre psp ale vzdy kem mam stiahnute 2% to je asi 2.1 mb z 90mb tak mi to sekne nech to stahujem odkialkolvek , pls poradte Zkus to stáhnout odtud: http://www.sonycreativesoftware.com/products/mediago/default_enu.asp?page=download a kdyby nic, tak bych zkusil stáhnout z jiného internetového prohlížeče;) Nebo nainstaluj z CD, máš ho přiložené u PSP Go. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 argurios Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Dakujem za ochotu , skusal som to najskor z firefoxu potom exploreru a nakoniec som zistil ze sa sekol iba ukazatel downloadu , ale dalej to stahovalo , takze uz instalujem :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
argurios
Snazim sa stiahnut MediaGo pre psp ale vzdy kem mam stiahnute 2% to je asi 2.1 mb z 90mb tak mi to sekne nech to stahujem odkialkolvek , pls poradte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.