mladej Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Jak jistě už víte, appulo bylo zrušeno. Zajímalo by mně, jaké je další velké úložiště app? Něco na ten samý způsob jako fungovalo appulo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Co je to "APP" :D .. jiank škoda apolo 13 bylo gud :( , :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucan Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 co je appulo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mladej Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 http://appulo.us/ :D nejvetsi uloziste iphone her a aplikaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Jžš já myslel apollo ne appulo sry omlouvám se neberte mě vážně xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 co je appulo?? Co je to "APP" :D .. jiank škoda apolo 13 bylo gud :( , :D No to si ze mě děláte srandu, ne? :blink: Jak jistě už víte, appulo bylo zrušeno. Zajímalo by mně, jaké je další velké úložiště app? Něco na ten samý způsob jako fungovalo appulo. Rozjíždí se spoustu nových projektů, já využívám v tuhle chvíli http://ipa.smajl.eu/ //@Mock: Když jsem sem začínal psát, tak jsem vaše "omluvný" posty ještě neviděl ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Kenny já se omluvil vic můj příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mladej Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Rozjíždí se spoustu nových projektů' date=' já využívám v tuhle chvíly [url']http://ipa.smajl.eu/[/url] http://ipa.smajl.eu/ nemam moc v oblibe, protoze to tam je dost neprehledne, chtelo by to neco kde by byla moznost vybrat si nejstahovanejsi / nejoblibenejsi (proste ne takovy chaos). Neco jako bylo http://ipa.smajl.eu/ jeste pred Botem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiroNall Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 http://ipa.smajl.eu/ <- používám taky, dokonce sem měl i nějakej jinej cz server, bylo to nějak free iphone apps a tam to bylo všechno přetažený z appula.. Jinak se daj zapojit torrenty no, ale člověk tam nemá přehled o jednotlivejch věcech, bohužel.. Nebo co zkusit přemluvit Apple ať dá všechno free ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 apptrackr.org Podlě mě mnohem lepší než Appulo.us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucan Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 kenny ja si srandu nedelam, ale o tomto jsem nikdy neslysel:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 apptrackr.orgPodlě mě mnohem lepší než Appulo.us To se mi nahradilo v instalous a zdá se mi to taky mnohem lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucan Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 a to jsou Aplikace jako celkove nebo na iphone? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Na iPod, pochopitelně :) Ano, je to defaultně v Install0usovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucan Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 aha, ja jsem XBOXar tak se kenny nediv:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mladej Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 apptrackr.orgPodlě mě mnohem lepší než Appulo.us presne neco takoveho jsem mel na mysli. Díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 wow tak toto som nepoznal ale vypada to vynikajuco kliknute thanks a rovno som aj updatol FAQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 apptrackr.org = je stejny jako appulo... je to jenom novy server, ale vede to zase stejny clovek, psal to na webu appulo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Uzasne je, ze zverejnili celou databazi s hrama + zdrojak.. Takze ted neni problem kdykoliv a kdekoliv rozjet appulo... Az budu mit vic casu (po maturite?), tak ty data vyparsuju a cele appulo bude pak i na ipe (jestli budu mit ten cas, tak se ji rovnou pokusim vylepsit, aby teda byla prehlednejsi).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mladej Odesláno Březen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Uzasne je, ze zverejnili celou databazi s hrama + zdrojak.. Takze ted neni problem kdykoliv a kdekoliv rozjet appulo... Az budu mit vic casu (po maturite?), tak ty data vyparsuju a cele appulo bude pak i na ipe (jestli budu mit ten cas, tak se ji rovnou pokusim vylepsit, aby teda byla prehlednejsi).. to by bylo perfektni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 www.idwaneo.com to používám já...ale je to spíš jako fórum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 www.persian-forums.com .. Používal som to keď som mal jb .. Inak vždy keď vyjde nejaký nový update , tak to tam hneď je .. Aj DLCčka .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.