Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dobrý - levný sluchadla ?

MiroNall

Recommended Posts

Todle nesnáším dobrá levná sluchátka... Prostě dobrá do 500,- neseženeš ty Creativy jsou spíše podprůměry...Průměrně Dobrý špuntovky vyrábí creative až od cca 700,- a to EP-830.

měl si je? ;) já měl kossy špunty pak senny za 1200 a ted mám tyhle ... a neřekl bych že bych nějak klesl co se týče kvality zvuku

kmitočtovej rosah maj hodně dobrej hlasitost akorát (taky hodně záleží na přehrávači)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

měl si je? ;) já měl kossy špunty pak senny za 1200 a ted mám tyhle ... a neřekl bych že bych nějak klesl co se týče kvality zvuku

kmitočtovej rosah maj hodně dobrej hlasitost akorát (taky hodně záleží na přehrávači)

Testoval jsme hrooozně moc sluchátek a tydle mě tu zbyly po X-FI2 <- Neřekl bych, že to je špatnej přehrávač :cheesygrin:

K věci o Koss špuntech nehodlám mluvit to je naprostej propadák...

Senny podle toho jaký :-) A hlavně jestli originál.

Ty Creativy, už jen v čistotě zvuku pokulhávají o proti novější verzi, která je jen o 200,- dražší. A o vejškách ani nemluvě, středy by šly a bassy jsou dobré , ale samozdřejmě na úkor vejšek...

Bohatě to stačí třeba na venek kde tě stejně ruší auta atd...

Ale jako dobré se rozhodně počítat nedají.

Odkaz ke komentáři

Testoval jsme hrooozně moc sluchátek a tydle mě tu zbyly po X-FI2 <- Neřekl bych, že to je špatnej přehrávač :cheesygrin:

K věci o Koss špuntech nehodlám mluvit to je naprostej propadák...

Senny podle toho jaký :-) A hlavně jestli originál.

Ty Creativy, už jen v čistotě zvuku pokulhávají o proti novější verzi, která je jen o 200,- dražší. A o vejškách ani nemluvě, středy by šly a bassy jsou dobré , ale samozdřejmě na úkor vejšek...

Bohatě to stačí třeba na venek kde tě stejně ruší auta atd...

Ale jako dobré se rozhodně počítat nedají.

kamo ty musis bejt asi 60 letej nahluchlej dedek ne??ja ty EP-630 mam taky a ma to spolu s SE P1i s funkci Mega Bass a kdyz to zapnu tak neslysim vubec nic...a to ani kdyz jedu v metru.......a urcite neni blbost dobry levny sluchatka....tyhle jsou na svoji cenu to nejlepsi co se da sehnat....jak vidis rika to tu vic lidi

Odkaz ke komentáři

kamo ty musis bejt asi 60 letej nahluchlej dedek ne??ja ty EP-630 mam taky a ma to spolu s SE P1i s funkci Mega Bass a kdyz to zapnu tak neslysim vubec nic...a to ani kdyz jedu v metru.......a urcite neni blbost dobry levny sluchatka....tyhle jsou na svoji cenu to nejlepsi co se da sehnat....jak vidis rika to tu vic lidi

Chlape já jen moc rád velice kvalitní hudbu :-)

Jen říkám co slyšim. Chápu, že tobě to je jedno, když ti jde jen o bassy jak tak vidim, ale já si potrpim na kvalitě.

Každopádně máš asi pravdu, za tu cenu to je asi nej, co je k sehnání.

Odkaz ke komentáři

výborný sluchátka jsou: http://www.headphones.cz/inshop/prenosna/spunty/soundmagic-pl11.htm

ale kdybys měl náhodou o 200 kč navíc, tak investuj do: http://www.head-direct.com/product_detail.php?p=23

protože ty jsou za tu cenu fakt bezkonkurenční ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu