MiroNall Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Shánim nějaký levnější špuntovky.. Tak do 500,- , našel sem nějaký Skullcandy, ale nevím jak to mají se špuntama.. Mám Skullcandy Hesh a sem spokojenej.. Nebo zná někdo nějaký lepší ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 asi nejlepší za tu cenu http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007Y01N2SEFRP před nimi jsem měl senny cx-300II ale odešli mi , reklamaci mi neuznali tak jsem šel do těchhle ... a jsme spokojenej až až :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeanes Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 souhlasim se Zavorkou ty jsou šlušný sám je mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Koss Porta Pro nebo Sporta Pro do 500,-kč seženeš... Shánim nějaký levnější špuntovky... :) ;) ............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 asi nejlepší za tu cenu http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007Y01N2SEFRPpřed nimi jsem měl senny cx-300II ale odešli mi , reklamaci mi neuznali tak jsem šel do těchhle ... a jsme spokojenej až až :) jo ty sou celkem dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiroNall Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Ano, špunty, ná náhlavky.. :D Jinak Porty sem měl a podělal se u nich konektor asi za měsíc.. Nevzali na reklamaci samozřejmě.. Ty creativky vypadaj slušně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 přikláním se k těm creativům, osobně je mám také a nemůžu si stěžovat, skvělá sluchátka za tu cenu, dokonce lepší než Plugy od KOSSu (mám oboje, můžu porovnat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Todle nesnáším dobrá levná sluchátka... Prostě dobrá do 500,- neseženeš ty Creativy jsou spíše podprůměry...Průměrně Dobrý špuntovky vyrábí creative až od cca 700,- a to EP-830. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Todle nesnáším dobrá levná sluchátka... Prostě dobrá do 500,- neseženeš ty Creativy jsou spíše podprůměry...Průměrně Dobrý špuntovky vyrábí creative až od cca 700,- a to EP-830. měl si je? ;) já měl kossy špunty pak senny za 1200 a ted mám tyhle ... a neřekl bych že bych nějak klesl co se týče kvality zvuku kmitočtovej rosah maj hodně dobrej hlasitost akorát (taky hodně záleží na přehrávači) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 měl si je? ;) já měl kossy špunty pak senny za 1200 a ted mám tyhle ... a neřekl bych že bych nějak klesl co se týče kvality zvukukmitočtovej rosah maj hodně dobrej hlasitost akorát (taky hodně záleží na přehrávači) Testoval jsme hrooozně moc sluchátek a tydle mě tu zbyly po X-FI2 <- Neřekl bych, že to je špatnej přehrávač :cheesygrin: K věci o Koss špuntech nehodlám mluvit to je naprostej propadák... Senny podle toho jaký :-) A hlavně jestli originál. Ty Creativy, už jen v čistotě zvuku pokulhávají o proti novější verzi, která je jen o 200,- dražší. A o vejškách ani nemluvě, středy by šly a bassy jsou dobré , ale samozdřejmě na úkor vejšek... Bohatě to stačí třeba na venek kde tě stejně ruší auta atd... Ale jako dobré se rozhodně počítat nedají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Testoval jsme hrooozně moc sluchátek a tydle mě tu zbyly po X-FI2 <- Neřekl bych, že to je špatnej přehrávač :cheesygrin:K věci o Koss špuntech nehodlám mluvit to je naprostej propadák... Senny podle toho jaký :-) A hlavně jestli originál. Ty Creativy, už jen v čistotě zvuku pokulhávají o proti novější verzi, která je jen o 200,- dražší. A o vejškách ani nemluvě, středy by šly a bassy jsou dobré , ale samozdřejmě na úkor vejšek... Bohatě to stačí třeba na venek kde tě stejně ruší auta atd... Ale jako dobré se rozhodně počítat nedají. kamo ty musis bejt asi 60 letej nahluchlej dedek ne??ja ty EP-630 mam taky a ma to spolu s SE P1i s funkci Mega Bass a kdyz to zapnu tak neslysim vubec nic...a to ani kdyz jedu v metru.......a urcite neni blbost dobry levny sluchatka....tyhle jsou na svoji cenu to nejlepsi co se da sehnat....jak vidis rika to tu vic lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 kamo ty musis bejt asi 60 letej nahluchlej dedek ne??ja ty EP-630 mam taky a ma to spolu s SE P1i s funkci Mega Bass a kdyz to zapnu tak neslysim vubec nic...a to ani kdyz jedu v metru.......a urcite neni blbost dobry levny sluchatka....tyhle jsou na svoji cenu to nejlepsi co se da sehnat....jak vidis rika to tu vic lidi Chlape já jen moc rád velice kvalitní hudbu :-) Jen říkám co slyšim. Chápu, že tobě to je jedno, když ti jde jen o bassy jak tak vidim, ale já si potrpim na kvalitě. Každopádně máš asi pravdu, za tu cenu to je asi nej, co je k sehnání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nobohacufirashinanakule Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 výborný sluchátka jsou: http://www.headphones.cz/inshop/prenosna/spunty/soundmagic-pl11.htm ale kdybys měl náhodou o 200 kč navíc, tak investuj do: http://www.head-direct.com/product_detail.php?p=23 protože ty jsou za tu cenu fakt bezkonkurenční ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.