Adze88 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Zdravim. Mám tu s prosbou jednu otázečku. Jde z jedné konzole do druhé dostat nějaký soubor,save. Mám na mysli třeba to že se nemůžu napíchnout na net a chtěl bych si od kámoše z konzole přetáhnout do moji , aktualizaci soupisek do nhl. Jeto reálný..?? Diky za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 přes transfer kit de kopirovat z hdd na hdd ale savy ti nepudou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 save je vázaný s profilem takže ho leda s profilem přeneseš na jiném profilu nespustíš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adze88 Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 takže to prostě není možný..?? přetáhnout soubor soupisky z jednoho xbox do druhého.. tak abito fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bucan Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 zda se mi,ze to jde tim transfer kitem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Kup si transfer kit (nebo vyndej HDD z rámekču a pojni do PC přes sata). Save ze hry, kde squad je uprav, aby fungoval na tvym profilu - nedávno se to tu řešilo, i když je to patlačka a se savema z netu i prasárna :D http://www.konzole-prislusenstvi.cz/product/27797-transfer-kit-pro-prenos-dat-pc-x360-pc-1614/ a pak s nim přepiš ten svůj. Doporučuju si nejdřív udělat zálohu obou HDD, kdyby něco nevyšlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adze88 Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 A coje teda ten transfer kit.?? v xboxu sem amatér.. pokud možno trochu upřesnit. //Aha.. Diky.. takže lepší to asi nedělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bucan Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Adze88 je to slozitejsi no:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Adze88
Zdravim. Mám tu s prosbou jednu otázečku.
Jde z jedné konzole do druhé dostat nějaký soubor,save. Mám na mysli třeba to že se nemůžu napíchnout na net a chtěl bych si od kámoše z konzole přetáhnout do moji , aktualizaci soupisek do nhl. Jeto reálný..??
Diky za odpověd.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.