Jeanes Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Tisknete si obaly na hry na xbko? Pokud ano doma nebo někde kde tisknout co jim přinesete? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Tiskl jsem, když jsem xko měl.. Doma, kde jinde.. Ale pořád postrádám smysl tohohle topicu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeanes Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 3K^;815534']Tiskl jsem' date=' když jsem xko měl..Doma, kde jinde.. Ale pořád postrádám smysl tohohle topicu..[/quote'] Vždyt to žere hodně barvy ne? ty obaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 žere to jako každý obrázek :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Přesně tak.. Kdybys mel koukat, kolik to žere barvy, tak bys nesměl vytisknout vůbec nic.. Ty tiskárny jsou na to, aby se tisklo a né šetřilo, nemám pravdu? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 tak na co by potom byly taky barevné tiskárny...na text stačí černá...jako pokud si myslíš jak to žere zajdi si někde do tiskárny ve městě myslím že to levnější nebude...(já to mám v poho máti v tiskárně dělá :-P) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 a na co se to tiskne? Že by na papír? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 pobavil :-D tak jako někdo to tiskne aby to vypadalo líp...já třeba taky a kupuju i obaly jaké mají origo hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Nějakou barvu to přeci jenom brát doma na tiskárně bude... Šel bych někam do "kopírování" .. myslím tím službu pro lidi něco jako zákazníky..Tam to to udělají od 16 do 30 Kč za A4... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
primery Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Sam sem si musel vytisknout obal na GTA VI. (jen pro uplnost pridam odkaz na obaly pro boxy na xbox) - http://www.cdcovers.cc/search/xbox360 A tiskne se to na leskly papir / nejvyssi kvalita. Sezere to barvy jak... ale vysledek je moc pekny, kdyz sem to ukazoval kamosovi, nepoznal rozdil od originalu, ktery sem si pak sehnal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flunders23 Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 ja mam tiskarnu co tiskne na cd..:D a barvy to moc nesere aspon pokud je to novejsi tiskarna s vice barvami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 Idealní je tisknout jen tu část obalu do hřbetu krabičky, na polici to vypadá dobře a ušetří se spousta barvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 Netisknu, hry mám v pudlu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 pudlu?? :D ja to mam v tom spindlu od prazdnych dvdcek :D Přesně v tom myslím :D Pudl, spidl :D Jak kdyby to nebylo jedno .. :) Předtím jak jsem jich měl hodně tak jsem je dával do papírovích obalů jak se prodávají za 2 koruny :D http://spotrebak.itek.cz/media-krabicky/img-shop/full/777666.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 Já to házím do těch velkých kolc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.