argurios Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Muzete mi nekdo dat odkaz kde stahnu Ad Hoc Party dekuju . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 argurios Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Za pomoc poslu kredity , poslete stranku ze ktere to stahnu , nebo klidne i slozku z psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ClayMore Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Stahuje se to jenom do PS3 !!! A je to zdarma na PlayStation Store (tam to někde určitě najdeš).:bash: tady máš kompletníávod jak na to: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009110032 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 argurios Odesláno Únor 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Diky za pomoc , ale dnes mi psp displejom trosku tuklo do hrany sotlu a displej z vnutra praskol :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jerry1SK Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Ale na CFW si s tym nezahras :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
argurios
Muzete mi nekdo dat odkaz kde stahnu Ad Hoc Party dekuju .
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.