Shadow222 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Pls lidi doporučte nějakej dobrej a hlavně NOVEJ truckovej simulátor. Aby měl dobrou grafiku a velkej "svět", aby se dalo prostě hodně jezdit. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 velkej svět má EURO TRUCK SIMULÁTOR, ale ten bych Ti nedoporučil, herně je lepší novější GERMAN TRUCK SIMULÁTOR - obsahuje sice jen německo, ale i tak je dost podrobný, vzdálenosti mezi městy nejsou přehnaně dlouhý ani krátký, GTS taky obsahuje mnohem víc kamionů a má lepší hratelnost...a taky lepší náklady tam vozíš - v ETS je to pokaždý jen návěs-plachta nebo návěs-skříň nebo návěs-cisterna - kdežto v GTS vozíš bagry, panely...opravdu je to lepší hra (pokud jsem Tě nepřesvědčil, zkus obě) :psp: edit: taky jsem zapoměl na to, že v GTS si koupíš garáž a do ní najímáš řidiče co jezdí za Tebe, to v ETS není...když mě něco ještě napadne, připíšu to sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Únor 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Díky vyzkouším, teď jsem hrál 18 Wheels of Steel Convoy, ale ta grafika... Zkusím to GTS, i když německo nemám moc rád, ale to nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 se sérií 18 WoS se to podle mě ani srovnat nedá...GTS je mnohem, mnohem dál :) jinak jsem na tom stejně, nejsem příznivec "german" veciček...ale ta hra, ta je vážně super...nebudu tlachat a jdu si zapařit :psp: edit: tady jsem Ti upnul češtinu...je trošku nekompletní, ale myslim že to uvítáš...lepší než čumět na němčinu :thumbup: http://czshare.com/1168738/wD_M/GTS_CZ.rar nebo http://rapidshare.com/files/350867677/GTS_CZ.rar.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Shadow222
Pls lidi doporučte nějakej dobrej a hlavně NOVEJ truckovej simulátor.
Aby měl dobrou grafiku a velkej "svět", aby se dalo prostě hodně jezdit.
Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.