Shadow222 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Pls lidi potřebuju orig SwapMagic nebo můžu stáhnout z torrentů 3.6 verzi? Budete potřebovat viz. tento návod od Wertycally a)Instalaci FMCB, ke stažení zde: Code: http://www.edisk.cz/stahni/86592/slo...ar_4.12MB.html Obsah složky („slozka A“) překopírujeme na flash disk. b)SWAPMAGIC CD verzi… viz. 2) c)Dostatek času ☺ d)Samozřejmě alespoň 8MB paměťovou kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Potřebuješ originál swap magic.. kdyby šel vypálit a pak použít dal bych ho tam k downloadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Únor 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Jo ale ten se dneska jen těžko shání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrdas Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 nevim kam to napsat a nechci zakládat nový téma...ale koupil jsem si PS2 a půjčil swapmagic 3.6 ale nejde mi udělat Free MC boot...když dam dám to cd a i flashku a zapnu ps2 tak to naběhne jen na úvodní obrazovku toho swapu a dál se nic neděje a pokud to zapnu bez flashky tak naběhne i ten výběr load program a ten video mode a když připojim flashku a dám šipku nahoru a R2 tak se to zasekne a nic to nedělá...poradí mi někdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Jen ze zajmavosti... četl jsem že ta pálená verze CD (DVD ne) Swap Magicu fachá, je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.