Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

ohledne pointu a bananku,dotaz od blba-nekamenujte


pinkpiggy

Otázka

takze..dopidil jsem se k jedne hre, ktera si myslim by me hrozne bavila a jsem dokonce ochoten si kvuli ni koupi i MS Pointy..

jedna se o hru Inferno pool a kdyz bych uz ty pointy kupoval, stahnul bych si i worms a kdyztak i neco treba jeste, podle toho jak by vyzbyli body..kazdopadne trosku dotazu, nezakladam to proto, abych tu kecal o hrach jake chci..

kazdopadne..

1)Inferno pool je pouze pro USA..tudiz 100% budu muset koupit americke body..je to tak??

info o xboxu:

a)Mam flash..verzy nejspis 1.50 (wave2 prehraju bez problemu, wave3 musim patchovat..flash je delany nekdy okolo unora 2009..tudiz to tak sedi na 1.50 si myslim..)..

b)verzy dashboardu mam 2.0.8955.0..pochopil jsem tedy spravne, ze se jedna o jadro 8955..tudiz to, na kterem byla banovaci vlna??

c)xko jsem pripojil k netu 2x KDYSY DAVNO!! (jeste pred letnima prazdninama..)..jednou asi nekdy v breznu 2009, kdy jsem stahoval nejaky kodeky ci co abych rozjel AVI videa..a jednou nekdy pred prazdninama myslim, mozna nejpozdeji v cervnu, kdy jsem opet potreboval neco stahnout ohledne tech videi..

d)update na tento dashboard (2.0.8955.0) jsem myslim delal pres pametovou kartu (pres flashku), kdy jsem dashboard stahnul na PC z internetu, a do Xboxu jsem nainstaloval pres tu flashku..

2)dostatecne nechapu, kdyz se pripojim tak mam asi HODNE VELKOU SANCI ze dostanu ban co..jde mi o to, abych nevyhodil tamhle tisicovku za MS Pointy a pak dostal okamzite ban..jak rikam, pres LIVE nehraju, xko jsem napojene na live mel 2x..takze na blacklistu bych byt eventuelne nemusel (nevim, jak to s tim chodi)..

prosil bych vas o rady, nazory zkusenejsich at se na to vyseru nebo to zkusim, ze se nemam ceho bat atd..jde mi opravdu jen o to, abych si stahnul to inferno pool a popripadne wormse..kazdopadne nechci riskovat nemoznost instalovat na HDD..

omlouvam se, jeslti neco podobneho tu je popsane v x miliardach topicich, ale samy uznate, ze toho tu je dost a prochazet vsech 50 stranek a hledat nekde neco, co mi pomuze neni zrovna idealni, proto se ptam takhle "presne" na primo moji situaci..s Live nemam zkusenosti, byl jsem tehda rad ze se mi to vubec povedlo napojit na internet..

samozrejme v topicich jsem tu vyhledaval, projizdel je, ale nejak moc chytry z toho nejsem..proto se ptam takhle polopaticky a prosil bych polopatickou odpoved..:)

diky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

jeste me napadlo, nevim jiste jestli to lze..jak rikam, jde mi fakt jen o ty hry..na strankach xbox mrkvosoftu je u kazde hry download to xbox po kliknuti se ukazuje nejake prihlaseni..

nevim jak to chodi, takze mozna se zeptam na ptakovinu..ale neni to treba tak, ze si hru pres body stahnu do PC..a pak treba pres flashku nebo pres CD nahraju do Xboxu??to asi ne co..jako kdybych nechtel ty hry tak ten live vubec neresim..ale fakt jsem se do toho inferno pool zamiloval :D:D a wormsiky bych taky uvital..

tady je odkaz na tu hru, kde je videt to download to xbox..nejprve vsak musite nastavit stat na UNITED STATES (nahore nalevo..)..a pak ten link dat znova..:

http://marketplace.xbox.com/en-US/games/offers/00000000-0000-4000-8000-0000584109cf?cid=majornelson&partner=majornelson

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

PREZIL JSEM TO :D:D

akorat me sere tech 400MS pointu utracenych za naproste PI*OVINY ktere stejne nefunguji bez netu (india games)..kdybych to byl byval vedel, tech 400 zbylych pointu bych investoval radeji do nejake NORMALNI arkade hry..vyhozeny prachy za ty kraviny..skoda:)

pls lock :D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu