Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.Vzpoměl jsem si na rok 2004,kdy sme z bratrancem hráli takovou jednu strategii. Bylo to z pohledu třeba jako Starcrafty. Ale stavěli sme tam jenom vojáky pro modrého a následně pro červeného hráče a pak sme to spustily a čuměli na bitvu.Neví někdo jak se ta hra jmenuje? Měla by být spíše starší,typuju okolo roku 2000.

Odesláno
může to být Stronghold Legends, tam jsou pohádkové potvory

Ten v roce 2004 ještě nebyl...

Ale možná si toho jednorožce pletu s jinou hrou...

Vzpoměl jsem si,že tam byly obrané věže jako ze středověku a lodě,opevnění farmy.Byly tam různé jednotky od Krále po katapulty. Myslím,že to šlo hrát i normálně jako každá real-timová strategie ale mělo to takovej mod kde ste jenom stavěly ty jednotky a pak sledovali bitvu.

Odesláno

přesně tak..:D cheaty ..:)

moje oblíbené..: to neni v editoru ale normal hra..

Dej mapu Rivers..(řeky) a nastav mod, jak maj všichni ode všeho hodně surovin..asi 50.000 apod.

všichni proti všem, cheat na odhalení mapy, cheat na rychlé stavění, ty si někam zalez aby tě nezníčili, a sleduj tu řežbu :D..

BTW: http://www.aoe2.webz.cz/

nejlepší stránka, najdeš tam vše možné..

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu