hendur Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Zdravím.Vzpoměl jsem si na rok 2004,kdy sme z bratrancem hráli takovou jednu strategii. Bylo to z pohledu třeba jako Starcrafty. Ale stavěli sme tam jenom vojáky pro modrého a následně pro červeného hráče a pak sme to spustily a čuměli na bitvu.Neví někdo jak se ta hra jmenuje? Měla by být spíše starší,typuju okolo roku 2000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deiv Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Nemyslíš náhodou stronghold ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hendur Odesláno Únor 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Nemyslíš náhodou stronghold ? No mohl by to být on ale nevyznám se v těch dílech...první to určitě nebyl ten je z roku 98...Zkusím najít další díl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deiv Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 No mohl by to být on ale nevyznám se v těch dílech...první to určitě nebyl ten je z roku 98...Zkusím najít další díl... Tak třeba Stronghold Crusader ten je z r.2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hendur Odesláno Únor 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Tak třeba Stronghold Crusader ten je z r.2001 Zkusím...ale nějak si k té hře vybavuju lítajícího jednorožce a jinou grafiku.Ale nevadí,zkusím se ještě podívat,a možná,že to bude Stronghold. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deiv Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Zkusím...ale nějak si k té hře vybavuju lítajícího jednorožce a jinou grafiku.Ale nevadí,zkusím se ještě podívat,a možná,že to bude Stronghold. No tak jestli jsi tam vyděl létajicího jednorožce tak to stronghold nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 může to být Stronghold Legends, tam jsou pohádkové potvory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deiv Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 může to být Stronghold Legends, tam jsou pohádkové potvory Stronghold Legends to taky nebude ten je z r.2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hendur Odesláno Únor 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 může to být Stronghold Legends, tam jsou pohádkové potvory Ten v roce 2004 ještě nebyl... Ale možná si toho jednorožce pletu s jinou hrou... Vzpoměl jsem si,že tam byly obrané věže jako ze středověku a lodě,opevnění farmy.Byly tam různé jednotky od Krále po katapulty. Myslím,že to šlo hrát i normálně jako každá real-timová strategie ale mělo to takovej mod kde ste jenom stavěly ty jednotky a pak sledovali bitvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Age of empires? ve 2 se da tvorit scenar a delat cokoli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hendur Odesláno Únor 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Age of empires? ve 2 se da tvorit scenar a delat cokoli... Scénář de vytvořit i v jedničce ale když všechny hráče nastavím na computer tak to nefaká. Že by to ve dvojce šlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 jasně že to ve dvojce jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hendur Odesláno Únor 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 jasně že to ve dvojce jde... Díky.Protože mě baví se koukat jak se mydlej.No du to shánět:D Díky i všem ostatním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deiv Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Díky.Protože mě baví se koukat jak se mydlej.No du to shánět:DDíky i všem ostatním. Jestli máš rád strategie tak si pořiď Medieval 2 : Total war nebo Rome total war sice tam si vojsko musíš vést sám, ale pro fanoušky strategií parádní hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hendur Odesláno Únor 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Jestli máš rád strategie tak si pořiď Medieval 2 : Total war nebo Rome total war sice tam si vojsko musíš vést sám, ale pro fanoušky strategií parádní hra. Můj počítač s RAM 256 MB by to asi nerozfakal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deiv Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Můj počítač s RAM 256 MB by to asi nerozfakal... Aha škoda to by sis Medieval moc neužil. Edit : Na Medieval musíš mít 512 mb . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hendur Odesláno Únor 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Aha škoda to by sis Medieval moc neužil.Edit : Na Medieval musíš mít 512 mb . Proto hra ji starší strategie kolem roku 2000. Ale dík za tip.Až budu mít lepší PC,vyzkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 jj AoE2 je fkt pařba člověk se v tom editoru vyřádí..:D akorát trocha času je potřeba na pochopení...ted mám na mysli scripty apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hendur Odesláno Únor 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Hele mám problém...už mám dvojku,ale dělá mi to samé jako u jedničky...co mám dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 cože přesně ti to děla..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hendur Odesláno Únor 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 cože přesně ti to děla..?? Píše že minimálně jeden player musí být hráč,když nastavim všechny na computer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 No asi jo,...a co je za problém??..tak si někam zalez a sleduj ostatní..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hendur Odesláno Únor 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Ale jak je uvidím?Copak se sá nastavit abych viděl celou mapu? Už to nepotřebuju.Jde to pomocí cheatů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 přesně tak..:D cheaty ..:) moje oblíbené..: to neni v editoru ale normal hra.. Dej mapu Rivers..(řeky) a nastav mod, jak maj všichni ode všeho hodně surovin..asi 50.000 apod. všichni proti všem, cheat na odhalení mapy, cheat na rychlé stavění, ty si někam zalez aby tě nezníčili, a sleduj tu řežbu :D.. BTW: http://www.aoe2.webz.cz/ nejlepší stránka, najdeš tam vše možné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.