R4don Odesláno Červen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2007 http://www.hrejte.cz/ Omlouvám se jestli se to tady už řešilo, ale je tohle možné? http://www.hrejte.cz/index.php?akc=det&id=10 Flashnutý X360 v nabídce eobchodu?! Nějaký úlet, ne..:blink: :roll: btw. sháním co nejlevněji xbox a v avizu jsem tohle našel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Červen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2007 hele tak tomuhle bych moc teda nedůvěřoval...je to moc levný... i ps3 tam maj šíleně levný...radši si najdi něco jinýho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Červen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2007 PS3 tam maji za 15k - to se mi nezda moc levne :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dooky Odesláno Červen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2007 lol tak mi rekni kde ho maji levnejsi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Červen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2007 Rekni plackovi ;) Podle me neni PS3 za 15k kdejaka utopie :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R4don Odesláno Červen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2007 nj ps3 sem nejlevneji zatim videl za 16.3k .. heh, je to hodne divny.. ale je to v Ostrave, a cestou do skoly bych se tam nekdy mohl stavit:P doufam, ze tam nevezni Kubanske uprchliky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Červen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2007 no dobře...ale stejně wii nebo xbox nebo co to bylo tam měly za 11 a to je divný...nemyslíte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R4don Odesláno Červen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2007 no dobře...ale stejně wii nebo xbox nebo co to bylo tam měly za 11 a to je divný...nemyslíte xbox ma flashnutou mechaniku.. samotny flash tam stoji litr.. nevim no:) pspcka tam sou za 6 a taky s upgradem fw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Červen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2007 to sou nějaký podezřelý stránky :blink: někdo by je měl okuknout a potvrdit důvěryhodnost :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kronoss Odesláno Červen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2007 ja myslism ze to je realny.. v USA prodavaj PS3 za necelych 13k .. sou to ale smejdi co? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Červen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2007 http://www.hrejte.cz/Omlouvám se jestli se to tady už řešilo, ale je tohle možné? http://www.hrejte.cz/index.php?akc=det&id=10 Flashnutý X360 v nabídce eobchodu?! Nějaký úlet, ne..:blink: :roll: btw. sháním co nejlevněji xbox a v avizu jsem tohle našel.. a neni to tak nahodou ze kdyz si to koupis tak ti k tomu daji flashku ? ( myslim zapisovy medium ;) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R4don Odesláno Červen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2007 a neni to tak nahodou ze kdyz si to koupis tak ti k tomu daji flashku ? ( myslim zapisovy medium ;) ) myslim, ze ne.. nabizeji i samotny flash, a tento termin vysvetluji jako "predelani", ne pametovku.. ;) http://www.hrejte.cz/index.php?akc=det&id=221 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LURT2 Odesláno Červen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2007 jo i w OKEY... prodawali flashnute X-boxe.... asi jdou lepe na prodej a aby ne... :) jestli je to protizakony.. to je jim asi jedno :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R4don Odesláno Červenec 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 Tak jsem tam mel konecne cestu.. a vypada to celkem seriozne.. coz sem ani necekal.. asi jakobyste vlezli do alfy nebo jrc.. jen mensi.. bazarovy box tam maji cipovany za 4700 myslim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 tak na tenhle shop bacha, heledte co nabizeji http://www.hrejte.cz/index.php?akc=det&id=247 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R4don Odesláno Červenec 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 je to moc drahe?:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 nee, ale zarazi me tohle: Produkt: PSP .... Flash 3,40 Popis: Přehraní vašeho psp na verzi 3,40 ktera umožnuje přehraní her s karty sony duo.. Cena: 800 Kč :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 nee, ale zarazi me tohle:Produkt: PSP .... Flash 3,40 Popis: Přehraní vašeho psp na verzi 3,40 ktera umožnuje přehraní her s karty sony duo.. Cena: 800 Kč :D myslej tim asi že za 800 udělaj DG a pak budeš moct hrát isa :) akorát to asi neuměj napsat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 za 1. to neumi napsat, za 2. je to drahy a za 3. je to nezakony... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rivv Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 Zdravim,chlapci to co pisete jsou jenom plky,nahodou tam chodim docela casto a je to seriozni obchod,ty ceny o kterych se zminujete v tematu jsou pravdive a neni v tom zadny hacek,jak se rade vam zda,ja jsem si tam osobne kupoval pro sebe X360 a pro kamose PSP a nemam s tim zadny problem..taky nechapu co vy nechapete v tom popisu na PSP :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rune Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 Zdravim,chlapci to co pisete jsou jenom plky,nahodou tam chodim docela casto a je to seriozni obchod,ty ceny o kterych se zminujete v tematu jsou pravdive a neni v tom zadny hacek,jak se rade vam zda,ja jsem si tam osobne kupoval pro sebe X360 a pro kamose PSP a nemam s tim zadny problem..taky nechapu co vy nechapete v tom popisu na PSP :roll: napsal prodavač téhle firmy který má první příspěvek :D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 Tak jestli si myslíte že PS3 za 15k je levný ... V makru mají PS3 HDD 60gb (2 bezdrátový ovladače) + MotorStorm + ještě jedna hra teď nevím jaká za 16k .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rivv Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 hmm tak ted asi napsal majitel jineho obchodu :bash: nikdy jsem tady nic nepsal .... vzdy jsem jen hledal odpoved:idea: ale to se nedalo cist :roll: protoze ty kluky znam.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Olaf Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 hmm tak ted asi napsal majitel jineho obchodu :bash: nikdy jsem tady nic nepsal .... vzdy jsem jen hledal odpoved:idea: ale to se nedalo cist :roll: protoze ty kluky znam.... Jasně, jasně, my ti to jako budeme věřit, jo ? :cheesygrin: A ty kluky od nas pozdravuj, až půjdeš zítra do práce..nebo jestli tam teď jsi..:cheesygrin: :lol: Btw. - "Silver členství služby Xbox Live a samozřejmě pevný disk, který bude obsahovat předinstalované" - nejde trochu dohromady, jestli to neni ten extreme flash, nebo jak se to jmenuje, tak dostaneš banána, když tě s tou pálenkou a flešem vydetekujou...:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Olaf Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 I když je možný, že to neni majitel, ale známej... I když je trochu nechápu, prodávat xka, konzole, atd. a pod pultíkem potichoučku nabízet flash, čip, změnu FW, atd., je celkem běžná praktika, řekl bych. Ale dávat to takhle na net je podle mě docela o držku. To by si rovnou mohli ke hrám v eshopu přihodit kategorii "pálené hry"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rivv Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 Ja jsem jim to taky rikal ze to neni moc dobré to tak hodit na net... Tvrdi ze to maji jen na skousku a ze to pry stejne asi stahnou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
R4don
http://www.hrejte.cz/
Omlouvám se jestli se to tady už řešilo, ale je tohle možné?
http://www.hrejte.cz/index.php?akc=det&id=10
Flashnutý X360 v nabídce eobchodu?! Nějaký úlet, ne..:blink: :roll:
btw. sháním co nejlevněji xbox a v avizu jsem tohle našel..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
30 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts