tomahawk Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Hledám někoho po netu,kdo dá co-op.Pište sem, PM nebo na PSN nicku Tommahawkcz :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 PSN livigdeadboy dal bych i multiplayer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Únor 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 PSN livigdeadboydal bych i multiplayer Tak si mě přidej na PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 tez dam hlavne spec ops Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Únor 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 tez dam hlavne spec ops tak si mě přidej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 tomahawk uvidíme jestli se ti podaří připojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Únor 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 tomahawk uvidíme jestli se ti podaří připojit ok,zkoušim to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 tomahawk a??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Únor 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 tomahawk a??? sry byl jsem tam jen chvilinku,byl si o:cry:fline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Takze dnes mi prisla tato hra...a casom budem urcite potrebovat pomoc so Spec Ops takze si ma mozte pridat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 tomahawk tím "a" jsem myslel jestli se ti podařilo s někým spojit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Únor 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 tomahawktím "a" jsem myslel jestli se ti podařilo s někým spojit :-) jj, dnes jsem hral s kane1998 alias livigdeadboy... slo to uplne v pohode... nevim v cem muze byt chyba. ted budu tyden v trapu, ale pak to muzem zas zkusit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 tomahawk super, aspoň že to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.