Snowgeee Odesláno Červen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2007 když zapnu hru tak mi to norm. jede i závody vše. ale když si chci vylepšit něco tak se mi to kousne... jen na to najedu a sekne se to a nic...můžete mi pomoct pls??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janx Odesláno Červen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2007 Je to ISO nebo CSO?,jo a kolik to má MB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Červen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2007 je to iso a má to asi 230 asi víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skyt Odesláno Červen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2007 jj mam stjenej problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Červen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2007 spatne ripli iso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Červen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2007 ja to mam ted nvm myslim od "Naska" ma to 320MB bo tak a v poho de :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Snowgeee
když zapnu hru tak mi to norm. jede i závody vše. ale když si chci vylepšit něco tak se mi to kousne... jen na to najedu a sekne se to a nic...můžete mi pomoct pls???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts