rockyzz Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Takže chci se asi tak zeptat kdy jste udělaly v hrách největší FAIL (CHYBU) Dopředu upozornuju, nezajímá mě kdy se vám ve hrách něco povedlo ale právě na opak! (Je tu několik takových témat jaká hra vás nebavila a někdo odpovída MW2 je pecka....) No můj asi tak "největší" fail byl když jsem hrál Halo 3 ODST a hrál jsem z kámošema firefight a když byl poslední set, poslední kolo, posledni vlna, a poslední nepřítel a kámoš byl poslední na živu a chcípl, no já nemoch to byly takový nervy ... (snažily jsme se dostat VIDMASTER ENDURE ACHIEVMENT) No tak ted mi řekněte vi náký "F41I_Y" :frown::cross: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Když sme s kámošem hrály gow2 na insane pro ajch a já až po dvou kapitolách zjistil že obtížnost si každej nastavuje svojí a já hrál jen na hard takže se ajch na konci hry nedostavil, naštěstí je se mnou znova odehrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Můj největší fail byl ve Forze .... jak tam jsou ty hodně dlouhý závody , tak v poslednim kole jsem se rozm*dal , tak jsem to musel restartnout a jet znova :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 V jaký Forze ??? Pokud ve 3 proč jsi neudělal Flashback ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Stále mužete psát své F41LY! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.