kubasss Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Mám problém když si sestříhám video tak se začne sekat nevíte čím to může být.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Nestiha procesor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubasss Odesláno Únor 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 video nedělá problém když je v celku ale až ho začnu stříhat od té doby to cuká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Samozřejmě. Střih videa je velmi náročný na procesor, grafiku, ramky atd... Tudíž bez dost dobrého počítače není možné stříhat videa bez sekání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubasss Odesláno Únor 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 takže to mám zkusit třeba u kámoše má uplně novej počítač a je to celkem dělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 takže to mám zkusit třeba u kámoše má uplně novej počítač a je to celkem dělo to že je to nový počítač neznamená, že je to silný počítač. Na střih videa doporučuji minimálně 4 jádrovej procesor atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubasss Odesláno Únor 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 tak jsem to zkousel u kamosa a porad to poskakuje poradte cim to muze jeste byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 tak jsem to zkousel u kamosa a porad to poskakuje poradte cim to muze jeste byt. Vždit jsem ti to řekl. Napiš jaký máš PC ty a ten tvuj kamarád. Vsadím se, že ani jeden neni dobrý na střih videa :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubasss Odesláno Únor 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 dělal jsem jiné videa a ty se nesekaji jen tohle neumuze to byt tim ze je v avi a nebo tim na cem je to natocene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 dělal jsem jiné videa a ty se nesekaji jen tohle neumuze to byt tim ze je v avi a nebo tim na cem je to natocene Záleží na kvalitě, velikosti, rozlišení, efektech atd... čim více efektů, tím náročnější je to na PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubasss Odesláno Únor 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 tak je to dobre problem jsem vyřešil ale teď mam problem z uložením když dám uložit tak windows movie maker mi to nehce ulozit poradte co stim mista mam dost a vsechny soubory jsou parad na stejnem miste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stepus Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 no mozna by si mnel napsat co je za chybu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubasss Odesláno Únor 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 no mozna by si mnel napsat co je za chybu :D když si chci uložit video co jsem si vytvoril tak vsechno dobre a jak se zacne nacitat tak to vyhodi chybu že se to neuloži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubasss Odesláno Únor 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Tady fávám foto toho co http://img534.imageshack.us/i/chyba.jpg/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stepus Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 zkus ty zdrojove soubory dat do slozky na plose a ten soubor co ti to vytvori taky do ty slozky a jinak bud bych si pohral s nastavenim toho programku a nebo si stahnul jini jako treba nero vision to umi taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kubasss
Mám problém když si sestříhám video tak se začne sekat nevíte čím to může být.Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.