cuba86 Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Zdravim, mám dotaz zda je možno mít v PSP program který by zvládnul e-book, popřipadě v jakym formátu a jak nainstalovat. Hledal jsem tu, ale našel jsem jen DSReader ale pouze pro NDS. díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Bookr, ale tyhle homebrew jsou jen pro flashle psp (nebo s chickhenem,...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cuba86 Odesláno Únor 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 jj, chiken mam 5.03 GEN-B (Full), zapomnel jsem to napsat, stáhnul jsem --bookr-0.7.1-fw15-- jen si lámu hlavu s instalací. jak jsem zjistil mnělo by si to poradit s pdf a txt..ale navim kam nahrát program na kartu a kam potom jednotlivé text. soubory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cuba86 Odesláno Únor 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 tak jsem rozluštil jak a kam nahrát..2 složky SCE_bookr a %SCE_bookr, jsem nahrál do PSP/GAME, program se objevil, spustil jsem ho, ale vyskočila chyba --The game could not be started (80020148 ) ted už jsem ale opravdu v koncích.. :cry: prosím o radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
cuba86
Zdravim, mám dotaz zda je možno mít v PSP program který by zvládnul e-book, popřipadě v jakym formátu a jak nainstalovat.
Hledal jsem tu, ale našel jsem jen DSReader ale pouze pro NDS.
díky za info
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.