skolacik55 Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 mam psp slim a nefunguje nabijanie. ide len cez usb. v nabijacke ani baterke chyba neni. ani v konektore. cize na doske. neviete mi poradit ako sa to da spravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jeanes Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 že by nabíjecí konektor v psp?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 jak si můžeš bejt jistej, že to neni v baterce nabíječce ani v konektoře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolacik55 Odesláno Únor 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 pretoze som to uz vsetko vyskusal na inych psp a ide to bez chyby. len na mojom nie. viete mi poradit, alebo musim menit celu dosku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 pretoze som to uz vsetko vyskusal na inych psp a ide to bez chyby. len na mojom nie. viete mi poradit, alebo musim menit celu dosku? desku menit nemusis... otevri psp a zkontroluj draty... kdyz budou nazelenaly, nebo poruseny tak novej konektor...a zkontroluj clipy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolacik55 Odesláno Únor 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 uz som pisal,ze konektor je ok. mal som tam aj druhy konektor a stale to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
skolacik55
mam psp slim a nefunguje nabijanie. ide len cez usb. v nabijacke ani baterke chyba neni. ani v konektore. cize na doske. neviete mi poradit ako sa to da spravit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.