hrdas Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 koupil jsem si PS2 a půjčil swapmagic 3.6 ale nejde mi udělat Free MC boot...když dam dám to cd a i flashku a zapnu ps2 tak to naběhne jen na úvodní obrazovku toho swapu a dál se nic neděje a pokud to zapnu bez flashky tak naběhne i ten výběr load program a ten video mode a když připojim flashku a dám šipku nahoru a R2 tak se to zasekne a nic to nedělá...poradí mi někdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendisman Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Měl jsem stejný problem vyřešil jsem to tak že si stáhnul uLaunchELF Code: http://rapidshare.com/files/288475279/uLaunchELF_v4.12_CD.rar rozbal a vypal na CD rychlostí 16 krát. Potom vlož do PS2 CD Swap Magic 3.6 a nech ho načíst ale nesmí být v USB Flash disk. Vyndej Swap Magic vlož CD s uLaunchELF (cd co jsi vypálil) vlož Flash disk do USB a teď spusť Load program. Mě to tak fungovalo a ještě nemám ori paměťovku sony tak při instalaci mi to hodilo chybu zkusil jsem instalaci znovu a vše OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.