Turboboss Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Psp s pandorou stále nejde zapnout, kartu jsem předělal na MMS. A když chci spustit time machine, tak mi vyskočí nápis: This game cannot be started. Data is corrupted. Čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Psp s pandorou stále nejde zapnout, kartu jsem předělal na MMS. A když chci spustit time machine, tak mi vyskočí nápis: This game cannot be started. Data is corrupted. Čím to je? stáhni si to z tekkenovo topicu tady v tutoriálech a dělej to podle něj. máš vůbec CFW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Turboboss Odesláno Únor 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 z toho jsem si to stáhnul, mám firmware 6.20, kde seženu cfw? přesně podle tekkena jsem to dělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 musis si to pustit na pspcku s cfw to time machine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Turboboss Odesláno Únor 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 na pspčku jsem to spouštěl. kde stáhnu cfw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 myslel sem ze mas pandoru aby sis do psp nahral cfw ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 musiš mít psp s CFW, jinak to nejde a jaký máš psp a jak dlouho ho máš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Turboboss Odesláno Únor 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 mám pandoru, ale vždyť to mi pspčko nejde spustit s pandorou. jen pořád svít power dioda(zeleně) ale zapnout se nechce, jen poprvý po vložení se zapla. pak jsem jí vypnul a pokusil jí spustit s R. a od ty doby se nechce zapnout, se starou baterkou se hned normálně zapne mám slimko, asi rok a půl mám slimko rok a půl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 no ale musíš mít MMS ! vytvoř si ji a pak by ti to mělo jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Turboboss Odesláno Únor 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 tu už mám vytvořenou, nebo si to alespoň myslim. jak poznám že jsem to udělal správně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 hej ty si uplne tupej ne ? uz ti to tu pisem v druhym topicu ze musis mit mms vloz mms drz Rko nebo co si nastavis a najede ti menu kde das install 5.03 CFW nebo tak neco a pak uz si jenom nainstalujes novejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Turboboss Odesláno Únor 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 no asi jo jinak si to nedokážu vysvětlit protože jsem to udělal přesně podle toho návodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 na PSP s OFW si MMS nemůžeš vytvořit. Můsíš mít psp s CFW (custom firmware) nebo myslim že se to dá nějak udělat přes comp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 no hele mas vubec flashnutelnou desku ? jakej si mel puvodne firmware ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Turboboss Odesláno Únor 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Tady píšu postup jak to dělám: vložim mms, vložim pandoru, zapínám, na chvíli se rozsvítí zelená dioda, která pak zhasne a nic se nestane. původní fw snad bylo 3.něco, ale jistej si nejsem už to je rok a půl co jsem ho kupoval a tejden mám tu 6.20. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 musis zmacknout tlacitko ktery sis nastavil pri delani ty mms asi R nebo L a jeste odpovidej na otázky pomuze nam to pomoc tobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Turboboss Odesláno Únor 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 OK, hele nakonec jsem tu mms udělal přes RainsUltraLiteMMS. tam jsem nemel moznost nastavit R nebo L. Tak jak jsem psal předtim, s tim jak furt svítí ta dioda, tak zhasíná po vložení mms. ja sem desku neflashoval, protože netušim jak na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 tak si najdi nakej navod na ten rainsultralitemms nebo nwm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 1) používej edit OMG 2) nejdřív se tam dává MMS a pak až pandora a hned po tom se má držet to tlačítko, jetli sis ho nenastavil tak zkus L nebo R a když to nepude tak to někdy vyčti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Turboboss Odesláno Únor 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 nevíte jestli se nedá v praze sehnat někdo kdo by to udělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 nevíte jestli se nedá v praze sehnat někdo kdo by to udělal? dá, ale jelikož byla zrušena mapa flasherů tak se budeš muset vytvořit topic a zeptat se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Turboboss Odesláno Únor 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 zkoušl jsem to podle toho jak jste psali, vložit mms, pak pandoru a hned držet L nebo R, ale jediný co se stane je že se na chvíli rozsvítí power dioda asi tak na 2s a nic se nestane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 17, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Tak máš špatně udělanou MMS .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Turboboss Odesláno Únor 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 původní firmware byl 3.73 Supr tak uz to asi mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Turboboss
Psp s pandorou stále nejde zapnout, kartu jsem předělal na MMS. A když chci spustit time machine, tak mi vyskočí nápis: This game cannot be started. Data is corrupted. Čím to je?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
23 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.