vrana.p Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Mám problém, když jsem si na svém novém pc nainstaloval steam a dal stáhnout TF2, počkal až se stáhnou všechny aktualizace a chtěl hru spusti naběhl mi jeden problém. Před spuštěním tam naběhlo menší okno, kde stojí Validating Steam files (0/1) skočí 1/1 a .. - ... a pokaždé když to znovu spustím tak je to pořád dokola a do hry se nedostanu. Děkuji za radu!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartell33 Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Bylo by dobrý napsat co přesně ti tam vyskakuje za chybu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Únor 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Bylo by dobrý napsat co přesně ti tam vyskakuje za chybu.. jen co mi dojede kontrola systému ;/ já to chtěl napsat zatím obecně třeba to taky někomu dělalo... a vzpomněl by si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Únor 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 ... doplňil jsem info! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Únor 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 nikdo nevííí :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.