neovo adam Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Čau.Jednou sem se tady koukal že se daj posílat soubory přes Wi-Fi.Ale nevěděl jsem že to budu někdy potřebovat,protože nikdo nemněl ze známosti PSP.Napište mi PLS navod jak se posílá přes Wi-Fi...Dik _-a,d,a,m-_:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 no napr. program PSPFiler alebo AdHoc file transfer .. návod máš v tom programe .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neovo adam Odesláno Únor 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 a musi bejt to psp na ktery posílam flashly?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Jo, jestli chceš použít Ad Hoc File Transfer, tak flash potřebuješ (je to homebrew), ale obrázky můžeš posílat rovnou z XMB menu a na to flash nepotřebuješ ... //EDIT: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
neovo adam
Čau.Jednou sem se tady koukal že se daj posílat soubory přes Wi-Fi.Ale nevěděl jsem že to budu někdy potřebovat,protože nikdo nemněl ze známosti PSP.Napište mi PLS navod jak se posílá přes Wi-Fi...Dik _-a,d,a,m-_:?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.