j.kopin Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 zdarec . mam proble , jak udelat aby i slo upravovat oba se zbranema , hraju to se svarou a vzdicky muze upravovat jen jeden , mam flash:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Nemůžeš to nějak přeformulovat? Jak nemůžete vylepšovat? Hráč, kterej chce zbran vylepšit dá "Customize weapons" a druhý mu to potvrdí ... celý jsem to projel s kámošem a vylepšovat jsme mohli oba, jenom po tom co jsem chvíli hrál sám, tak se mu ty zbraně smázly, ale to s tim nemá nic společnýho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vychos Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Ja jsem pochopil jen to, že hraje se švárou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R.O.B.I.N007 Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Tanhle problem sem taky mel :D jde proste o to kdo sbira vic penez jo a este neco vis proc mas ty vic penez jak on a vic odemcenych zbrani? to mas diky tomu jestli na konzoli mas savy z jednicky automaticky ti to otvira bonus kde mas hned nekolik zbrani na zacatku hry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
j.kopin
zdarec . mam proble , jak udelat aby i slo upravovat oba se zbranema , hraju to se svarou a vzdicky muze upravovat jen jeden , mam flash:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.