jceloh Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 čest:........ Chtěl bych si pořídit psp jsem ale počítačoví a tak se v tom moc nevyznam mohl by mi někdo poradit. A třeba hodit odkaz na nějaký obchod odzkoušený a s doubrou cenou. dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jeanes Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Pokud chceš hry kupovat zajdi normálka do datartu,elektrowordu atd.... a kup si PSP 3004 a kupuj si UMD hry. Pokud však chceš hrát stažené hry z netu atd.... kup si PSP tady na CF od někoho známého a hlavně flashnuté nebo flashnutelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Radus Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Doporučuji: http://gamehouse.cz/ Nebo zde na foru bazar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jceloh Odesláno Únor 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Hej a jaký je rozdíl mezi psp 3000 a 3004 je to jenom označení pro evropu a usa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Kup si 1004, flashnutelné přes pandoru a máš klid, UMD disky jsou relativně dost drahé a můžeš hrát UMD, ISO a CSO hry a k tomu nejlépe 16 GB kartu na www.game-card.eu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jceloh Odesláno Únor 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Sorry hoši ale co je pandora to je eshop, bazar nebo čo. jo a není psp 1004 trochu staré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 17, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Přečti si topic pro začátečníky v mém podpisu, poté se nebudeš ptát Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jceloh
čest:........ Chtěl bych si pořídit psp jsem ale počítačoví a tak se v tom moc nevyznam mohl by mi někdo poradit. A třeba hodit odkaz na nějaký obchod odzkoušený a s doubrou cenou. dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts