SSuk Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Zdravím. Hledám lidi, co by utvořili společný tým a nahrávali by in-game záběry přímo z PSP her. Využití těchto záběru by bylo velice široké a hned v několika dalších projektech. Nahrávání by probíhalo přes aplikaci Remote Joy. Co mohu nabídnout? - stálé zázemí - účast na několika projektech - vaše jméno (nick) přímo ve videu - další bonusy Co požaduji? - ochotu a čas - schopnost týmové práce - slušné vystupování Průběh:- dostanete na určitém fóru přístup do jinak skrytých sekcí. - v těchto sekcích bude seznam her, ze kterých bude potřeba natočit nějaké záběry - po natočení několika záběrů video nahrajete a link ke stažení dáte k dispozici - toto video se použije hned v několika projektech budete-li mít zájem, napište mi PM zde nebo na icq(357102539) nebo na skype (SSuk_CZ) Děkuji za zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 A nedali by se in game vide najít někde na youtube ???? Ale nápad je to dobrej mohl bych natočit pár videjí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Únor 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 z youtube nechceme cerpat. duvodem je predevsim kvalita videi a pripadna autorska prava. jestli bys tedy mel zájem, tak se ozvi na icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THX Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Já bych zájem měl ale potřeboval bych nějaké bližší info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 já bych taky měl zájem ;) EDIT: napsal sem ti PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Únor 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 přidáno přesnější info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 bral bych to, napiš co přesnejc chceš (kde a jak atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.