muzkachad Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Ahoj chci se zeptat jakým způsobem se do této hry dají dostat Ocelot unit male ocelot unit female A, B, C, ? Bohužel cheaty jsou jen na NTSC verzi a v normální Iifinty mission jsem je nenašel a to jsm to dohrál na Extreme už víc jak 118 x ,ale pořád nic,nemá je někdo na výměnu ? Dík.:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlachtanx Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Female ocelot unit si pamatuju z hangaru ve nuclear sile kde bojujes s Pytonem, opravu tam nejsou? Vim ze sem je mel na savu, klidne byhc je vymenil ale bohuzel mi kixla karta a savy sou vpi... Kdyztak zkus RC ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muzkachad Odesláno Únor 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Female ocelot unit si pamatuju z hangaru ve nuclear sile kde bojujes s Pytonem, opravu tam nejsou?Vim ze sem je mel na savu, klidne byhc je vymenil ale bohuzel mi kixla karta a savy sou vpi... Kdyztak zkus RC ;) Jáá myslím tyhle http://img440.imageshack.us/i/scrshot057lw6.jpg/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlachtanx Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Mel sem urcite aspon jednu to vim ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.