MiroNall Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Viděl tohle monstrum někdo ? http://www.alza.cz/razer-onza-professional-gaming-controller-d153767.htm Podle mě by to mohlo stát za to, ale ocenil bych, kdyby to byl bezdrát.. V každym případě to vypadá fakt zajímavě, s Razerem mam dobrou zkušenost takže do tohohle bych byl schopen jít.. Ta cena je docela přijatelná, když si vezmu, že třeba xzone prodává bezdráty za 1200 nebo za kolik..:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama37 Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Tak na tenhle ovladač sem taky koukal a docela by za to asi stál a ještě mě zaujal tenhle http://www.alza.cz/gamepad-saitek-cyborg-rumblepad-d80770.htm ten vypadá taky dost zajímavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Je drátovej, po zvyknutí na bezdrát bych se ke kabelu už nevracel. Navíc normální bezdráty se daji sehnat už za 300-400 takže drát za litr je imho moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 no on je drátový kvůli daleko lepší odezvě. Žádný profesionální hráč nehraje na bezdrátové myšce, stejnětak žádný aspoň trochu profesionálnější hráč na xku nebude hrát s bezdrátem - ačkoliv PG na Xku není :-). Já osobně bych drátový ovladač daleko radši kvůli tomu, že se napájí přímo z Xka a nepotřebují baterie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 . Já osobně bych drátový ovladač daleko radši kvůli tomu, že se napájí přímo z Xka a nepotřebují baterie Ked sedis blizko pri monitore, kde mas aj konzolu, tak drotovy ovladac. Ale ked sa sedi oproti TV 3-3,5 metra, tak kabel nie je vobec prakticky :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Ten ovladač "Razer Onza" je fakt hustej ..... Design fakt na dobrý úrovni. Teď mě napadlo že když se dělají Xka v limitovaných Edicích třeba CoD MW 2 tak by se mohli dělat i samostatné ovladače. Např FORZA 3 Gamepad to by bylo celkem hustý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Leadercz: "forza 3 gamepad" se jmenuje volant a už se prodává :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Nevim ale skoro nikde sem neviděl neoriginalní MS bezdrát dělaj vubec neco takového Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Leadercz: "forza 3 gamepad" se jmenuje volant a už se prodává :D Aha tak to loool :wohow: .... já spíš myslel ovladač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.