MiroNall Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Viděl sem asi 3 nějaký coolery, ale nevim jakej bych si měl koupit.. Může mi někdo doporučit ? Nepředpokládám, že sou všehny stejný..:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 všechny sou stejný jsou na nic... pokud chceš skutečně zlepšit chlazení.. kup Talismoon Whisper Zlepší celkový "air-flow" xboxu než nějaké přídávné chlazení.. !! ale pokud máš třeba verzi jasper tak zbytečná investice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 všechny sou stejný jsou na nic... pokud chceš skutečně zlepšit chlazení.. kup Talismoon Whisper Zlepší celkový "air-flow" xboxu než nějaké přídávné chlazení.. !! ale pokud máš třeba verzi jasper tak zbytečná investice co to stoji ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MiroNall Odesláno Únor 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Zbytečný ? Já nevím, chtěl bych do budoucna předejít RROD což bude znít asi dost směšně :D Znamená to teda, že Jaspery sou mín poruchový v tomhle ohledu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Zbytečný ? Já nevím, chtěl bych do budoucna předejít RROD což bude znít asi dost směšně :D Znamená to teda, že Jaspery sou mín poruchový v tomhle ohledu ? jj kazdopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 u verze jasper je většina "obvyklých" problému které byli u starších verzíí už doufejme zažehnány.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MiroNall Odesláno Únor 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Díky Bohu.. A jentak pro info, kolik stojí ten cooler co si postoval ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 zhruba okoli 500,- ale pokud máš jasper tak to vážně nepotřebuješ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MiroNall Odesláno Únor 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Dobře :) Hale a jak se konzole chová v takovejch 28°C ? Přes léto tu mam fakt vedro.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 je to horší ale jasper to v poho zvládne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MiroNall
Viděl sem asi 3 nějaký coolery, ale nevim jakej bych si měl koupit.. Může mi někdo doporučit ? Nepředpokládám, že sou všehny stejný..:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.