Ryder3.0 Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 ahoj...jistě všici víte co to je rodičovská ochrana na psp...pokud tam tuto ochranu mám a neznám kód jde to nějak obejít?mohu to nějak zrušit? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 domvala Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Pokud ti do toho rodiče ani nikdo jiný nezasahoval tak standartní kód je 0000... potom už není problém změnit si ho na tebou požadované číslo a nastavit si Parental Control Level na Off! :cheesygrin: Pokud kód 0000 nejde, tak ho asi někdo změnil (stačí sformátovat flash1 v Recovery nebo Restore Default Settings v System Settings a heslo se obnoví na 0000 - alespoň mě to tak funguje!) :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Únor 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 smažte tento můj příspěvek <<<---jako tento! (pro dumb-asse) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ryder3.0
ahoj...jistě všici víte co to je rodičovská ochrana na psp...pokud tam tuto ochranu mám a neznám kód jde to nějak obejít?mohu to nějak zrušit? děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.