sanko1468624183 Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 MODERN WARFARE 2 nejde mi nastavit na fag fx2 bez toho aniž by se mi to cukalo nebo nebylo příliš pomalé. prosim poradte nastaveni :cry: samo že na PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomahawk Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 RADA: hraj dualshockem jako vsichni poctivci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 myslíš online? ono je rozdíl jestli singl nebo multi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nicenamelolz Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 myslíš online? ono je rozdíl jestli singl nebo multi On de hrát s Frag FX jen singl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radator Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 ne,jde hrat i multi aji singl...to kolecko na levym joisticku nastav na 9 a uvidis jak ti to bude litat :D - me to teda pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sanko1468624183
MODERN WARFARE 2 nejde mi nastavit na fag fx2 bez toho aniž by se mi to cukalo nebo nebylo příliš pomalé. prosim poradte nastaveni :cry: samo že na PS3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.