wenca99 Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 omlouvam se se porad pisu o rady ohledne free mc boot ale me to proste furt nejde jak ma.kdyz sem si vse nastavil podle navodu,tak se mi to nacitalo tak na podruhy a ted je to zas naky divny.vzdycky to nacte hru az tak na desaty pokus.budto se to sekne a sviti ruzova,nebo nenabehne mc boot,nebo mi tam nabehne normal browser.tak prosim poradte kdybyste nekdo vedel co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Únor 18, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Tak to res prosim v jednom tematu ! A nezakladej 3 . Jinak muze to byt tim ze mas treba neoriginalni kartu , spatna media (ps2 je na vyber medii dost citliva , kazdy veme neco jinyho , chce to zkouset) . Muze to byt i vypalovackou , nebo programem na vypalovani . Popis sem co ti tu pisu a pak se muzem bavit dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wenca99 Odesláno Únor 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 mam kartu sony 64 mb,vypaluju pres alcohol 120 rychlosti 4x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 já mám originál sony 8mb a hra mi najede hned na poprvý nikdy nebyl žádnej problém že bys e to seklo a pod. takže bych to typoval na špatnou kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wenca99 Odesláno Únor 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 a co kdybych FMCB skopiroval z karty na druhou?slo by to? jo a kdybych to nechal jak je a dycky restartoval ps2 10xkrat,neskurvim za chvili konzoli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Únor 18, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Pouzivej edit ! Nepostuj dvakrat pod sebou . Zkopirovat z karty na kartu to nejde . Musis to na novou kartu znova instalovat . Ale to neni problem pokud to na jedne uz mas. Potrebnou instalaci das na flash disk , dlenavodu zde na foru , spustis si ulaunchelf , vlezes do toho flash disku a spustis instalaci FREE_MCBOOT.ELF . Po najeti , prohodis kartu a instalujes :) Mel sem mc boot taky na neorigo karte a delalo mi to to co tobe , sice jen obcas , ne jak 10x rikas ty. Kup si original sony kartu... Ps2 tim samozrejme kazis pokud to dokola restartujes . Na vypalovani ja osobne pouzivam clonecd , alcohol mi delal problemy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wenca99 Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 a kde najdu ten navod ja ho nemuzu nikde najit muzes mi pls napsat odkaz?a jinak dik za rady ted sem skusil dat tu flashku a pak to ulaunch ELF a akorat se mi spustil fmcb configurator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Únor 23, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=83049 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalstasinka Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 Ahoj chtěl bych se zeptat jestli by mi někdo nemohl ten prográmek natáhnout na tu kartu. Pokud by jste byli tak laskaví tak bych Vám byl vděčný. Jsem Brno a okolí tak pokud by byl někdo ochotný dejte vědět na MichalStasinka@seznam.cz . Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dilino Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 zdravim mam kartu free mcbot a nevim proc nemuzu pustit nakou hru poradite mi nekdo dekuji ja nevim co stim mam delat je to nove nainstalovany program kupoval sem ho z prodejny ps pres internet ale navod k tomu neni nevite nekdo neco dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Opatchuješ hru, vypálíš jí, strčíš jí do PS2, naběhne ti ESR dáš Launch CDVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lameroska Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Opatchuješ hru, vypálíš jí, strčíš jí do PS2, naběhne ti ESR dáš Launch CDVD a když mi esr nanaběhne? v menu ho samozřejmě mám a lze ho spustit, ale opatchova jsem hru vypálil dle návodu, dal ji do ps2 a nic, je možné že mám špatně nakonfigurovaný fmcb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Tak ho spusť ve menu manuálně. Někomu z mých kámošů to taky dělá a já nevím proč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lameroska Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 ok, to dělám le jaksi taksi mi to hru nenačte :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.