Je nejaký iný spôsob ako zistiť heslo na iP , okrem Restore ?
Myslím heslo na lockscreene ..
EDIT : odmena až 1K credits .. podľa rýchlosti ..
Ako vidím .. nie je žiadna iná možnosť xD ..
Takže urobím restore .. Ide nejak urobiť , aby mi zostali high score napr. v Doodle Jump a Tap Tape ?
Búrlivé odpovede .. Takže ešte ďalšia otázka xD ..
Keď chcem urobiť restore na FW 3.1.2 .. stiahnem si to z felixbruns.de ( fw pre iP 3GS 3.1.2 ) a pri restore držím Shift .. napíše mi error > " The iPhone could not be restored . This device isn't eligible for the requested build .. "
Keď iPhone vypnem ( mám tethered JB ) , a chcem urobiť restore zo Shiftom , ta nemožem , lebo mi to dá možnosť iba ok a close ..
A keby že urobím restore na starom iTunes ( kde mi ponúka download na 3.1.3 ; asi iTunes 8 .. ) , tak aj tak mi to updatne na 3.1.3 ? < Aj keď není stiahnutý ?
Díky za odpoveď .. dúfam že sa nejakej dočkám ! xD
Otázka
DarkTemplar
Je nejaký iný spôsob ako zistiť heslo na iP , okrem Restore ?
Myslím heslo na lockscreene ..
EDIT : odmena až 1K credits .. podľa rýchlosti ..
Ako vidím .. nie je žiadna iná možnosť xD ..
Takže urobím restore .. Ide nejak urobiť , aby mi zostali high score napr. v Doodle Jump a Tap Tape ?
Búrlivé odpovede .. Takže ešte ďalšia otázka xD ..
Keď chcem urobiť restore na FW 3.1.2 .. stiahnem si to z felixbruns.de ( fw pre iP 3GS 3.1.2 ) a pri restore držím Shift .. napíše mi error > " The iPhone could not be restored . This device isn't eligible for the requested build .. "
Keď iPhone vypnem ( mám tethered JB ) , a chcem urobiť restore zo Shiftom , ta nemožem , lebo mi to dá možnosť iba ok a close ..
A keby že urobím restore na starom iTunes ( kde mi ponúka download na 3.1.3 ; asi iTunes 8 .. ) , tak aj tak mi to updatne na 3.1.3 ? < Aj keď není stiahnutý ?
Díky za odpoveď .. dúfam že sa nejakej dočkám ! xD
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.