Dygor Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Nastavení NATu pro CoD 6 (MW 2) Zdravim potřeboval bych......takhle.... je tu někdo kdo by mi pomohl s nastavením NATu kůli CoD 6 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 OPEN ti nefunguje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stepus Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 a co presne teda ja mam na wifi routru pro ntb nastaveno myslim ze zaply natovani a cod mi de v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dygor Odesláno Únor 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 ono CoD 6 taky to ňák de...ale pokud se mnění host nebo tak něco se děje tak mně to vykopne ze servru... a říkám....moc tomu nerozumim....tak proto schánim někoho kdo by mně to visvětlil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dygor
Nastavení NATu pro CoD 6 (MW 2)
Zdravim potřeboval bych......takhle.... je tu někdo kdo by mi pomohl s nastavením NATu kůli CoD 6 ???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.