jakubgaluszka Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 čus neví tu někdo jak zabránit tomu aby receiver(ten co chyta balon z nahravky) to nechytl v tutorialu je je '' zabrante 10x aby chytil balon'' ale neni tam psano jak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeCJ Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Už si na to přišel ? Taky sem na to včera nemohl přijít :) Jinak se madden 2010 povedl , hlavně kvůli němu jsem si koupil xbox360 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 musíš si anstavit dobře taktiku a hlidani WR...a pak kdyz hodi dlouhej pas(ty kratky ty bud zabrani pc nebo ne je to dost tezky)ale ty dlouhy kdyz hodi tak zmacknes prehozeni hrace a musis bezet furt u WR a když bude skakat po balonu tak Y (nebo kdyz ses primo u nej tak skoci sam) a nebo kdyz vyskoci a chytne ten balon tak dat RS (skladka/hit) a doufat ze dopadne na zem bez balonu jako ze mu ho vyrazis...je to o treningu :) vyhral jsme superbowl se saints ale omylem jsem pak nepodepsal smlouvy tak zmizela polovina týmu tak musím od znova :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeCJ Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Jojo už sem na to taky přišel , dobře je to vysvětlený v tý jedný minihře... Tak to naštve :wohow: to já sem fanda Eagles :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 jak je to s tim superstar modem jak hrajes za svyho rhace jak se muzu skillovat?zvysovat si atributy apod?nemuzu na to prijit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Březen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 refresh nikdo neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.