phlanx Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Asi hloupy dotaz ale hloda me to. Mam xbox tretim rokem takze po standartni zaruce ale na xbox.com mi stale ukazuje moznost reklamace v pripade vyskytu rrod. Ale je to asi 2 mesice co jsem dostal ban. Otazka zni proc mi na webu nabizeji jeste opravu kdyz mam ban ? Lze tedy pri rrod odeslat xbox k reklamaci a doufat ze ban neodhali ? Co vam( s banem ) ukazuje reklamace na netu. U me to porad tu moznost nabizi. mj. jednu reklamaci mam za sebou a tehdy mi poslali vymenou jiny box a ani flashe si nevsimali. Diky za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 muzes to zkusit nebo dat treba romiikovi opravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 prodej na dily a kup novej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 jen tak pro zajimavost, co se stane když prijdou na to ze mas ban a flash? vrati ti konzoli? pokud ano budes neco platit, pokud ne tak bych to zkusil:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enzoxs Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 jen tak pro zajimavost, co se stane když prijdou na to ze mas ban a flash? vrati ti konzoli? pokud ano budes neco platit, pokud ne tak bych to zkusil:) stalo se mi to samé , rrod na xboxu , tak jsem ho chtěl v záruční době nechat opravit. ale na stránkách xboxu mi to pslao že je v záruce atp, napsla jsem popis závády a najednou když jsem chtěl potvrdit , tak mi to napsalo chybu , tak jsem jim volal a tam mi týpek oznamil že jsem zabanovanej a ja to ani nevěděl. a verdikt, přístroj je neopravitelný :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
phlanx
Asi hloupy dotaz ale hloda me to.
Mam xbox tretim rokem takze po standartni zaruce ale na xbox.com mi stale ukazuje moznost reklamace v pripade vyskytu rrod.
Ale je to asi 2 mesice co jsem dostal ban.
Otazka zni proc mi na webu nabizeji jeste opravu kdyz mam ban ?
Lze tedy pri rrod odeslat xbox k reklamaci a doufat ze ban neodhali ?
Co vam( s banem ) ukazuje reklamace na netu. U me to porad tu moznost nabizi.
mj. jednu reklamaci mam za sebou a tehdy mi poslali vymenou jiny box a ani flashe si nevsimali.
Diky za tipy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.