Stiffler Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Ahoj, dneska jsme se s kamarádem pokoušeli rozjet Flatou multiplayer přes Wifi, bohužel při kliknutí na multiplayer/wifi se PSP kousne a je nutno vyndat baterku. (zkoušeno na 3 PSP 3004 Gen-C) Netušíte v čem může být chyba? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Myslím, že jsme to vyřešily nataktováním ve VSH asi na 222 ale nejsem si jistej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stiffler Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Díky, vyzkouším, já pro lepší hratelnost jedu pořád 333. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Musíš mít 222 jinak ti MP nepujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 to myslíš jako všeobecně těch 222 na multiplayer nebo jen na ten FO?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Když chceš hrát MP tak musíš mít na 222. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 no já tam mám všude default a ostatní kámoši asi taky...hm..to by možná mohlo vyřešit ten problém s GTA LCS...totiž ten co to založí, tak se mu ten panel hned načte a okamžitě mu vypadne hra...zatímco ostatní maj to načtení třeba v půlce... může to bejt tím 222??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 no já tam mám všude default a ostatní kámoši asi taky...hm..to by možná mohlo vyřešit ten problém s GTA LCS...totiž ten co to založí, tak se mu ten panel hned načte a okamžitě mu vypadne hra...zatímco ostatní maj to načtení třeba v půlce...může to bejt tím 222??? To je tím, že máte všichni ISO. Tak že se mu to rychle načte a vy se ani nepřipojíte, stačí když ten co zakládá bude mít UMD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 to už jsme zkoušeli...taky to vypadlo... tedy abych byl přesnější..právě naopak, ten co zakládal tak zůstal stát v polovině a ostatním to jen projelo a kick.. je to divný ptž na VCS to jede uplne v poho...hodí tě to do hry, a třeba pár sekund čekáš na ostatní..tady tě to hned vykopne a ani nepustí do hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.