Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Stříhání reklam

deiv

Recommended Posts

Mám nahraný film z televize a potřebuji vystřihnout reklamy z filmu. Potřebuji program kterým to jde

vystřihnout + návod na pracování s tímto programem. Mám sice program který se jmenuje VideoReDo, ale

nevím jak to vystřihnout mám označené rekalmy že je chci pryč ale dál nevím děkuji za radu.Kdo má tento

program tak určitě napište anebo mi doporučte jinačí programy.Děkuji

Edit : dám Thanks

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak ono to zvladne kazdy program na strih videa .... pokud zadny neovladas, tak bude asi lepci nejaky jednoduchy .... druha vec je pak, ze se bude muset cely film prepocitat ...

Jinak nevim, jestli na vystrihavani reklam existuje nejaky "spešl" program ... pokud jo, urcite pouzit ten.

Odkaz ke komentáři

Tohle je práce prostě pro klasickej video editor. V každém videu jde o věc na 3 minuty. At se jedná o strašně složitej nebo strašně jednoduchej editor. Problém je v tom, že potom co by jsi odstranil reklamy by následovalo renderování a to může u takového 2 hodinového filmu zabrat v dobré kvalitě klidně půlku dne (možná že i celej den atd...). GB a GB by se jenom hemžily :) Samozřejmě, kvalitu můžeme zmenšit ale kdo se na to pak bude chtít dívat že? :D

Takže programy:

Sony Vegas

Movie Maker

NeroVision

Pinnacle Studio

atd... prostě tohle zvládne každý. Jen umět vzít film v tom programu a zkrátit ho na začátek reklamy. Pak zase přidat celý video a zase ho zkárit na konec dané reklamy a tím se to spojí. Takhle to udělat u všech reklam. A pak to renderovat (uložit jako video) nejlépe do kvality odpovídající nahranému videu.

Odkaz ke komentáři

tak jestli chce strihnout 700mb film v avi, tak to neni takova hruza ... a jestli ma poradny CPU tak to neni zdaleka otazka pul dne ten rendear.... za hodku za dve neni co resit :)

promin ale bavíme se tu o nahraný film z TV. Tohle není žádný RIP v podobě .avi se 700MB.

Odkaz ke komentáři

Například CyberLink PowerDirector, nebo někteří používají Pinacle Studio..

Určitě možná na internetu jsou jednoduché návody jak s nimi pracovat..

Jinak s tím Power Directorem. Je lepší si stáhnout také opravný patch..

Práce je sním jednoduchá a pochopí to asi každý.

Něco na způsob jako je MovieMarker, nebo Pinacle..

(je to shareware,takže budeš potřebovat klíče)

(Klidně napiš nějaké ti napíšu)

Mohl by si také zkusit CorelDRAW VideoStudio Pro X2

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu