stepus Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 dostal sem hifi vez a nemam k ni dalkove ovladani a nwm jak zapnout aux konkretne je to hifi wez Daewoo AMI-242 a nema zadne tlacitko pojmenovane aux pls poradte na co to muze byt nastaveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 a není tam video ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepus Odesláno Únor 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 jak video to je hifi vez ne av reciver :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 vím :roll: možná jsem se zeptal špatně .. není tam tlačítko "VIDEO" ? mám věž Panasonic a tam tlačidlo video je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepus Odesláno Únor 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 ee neni je tam jenom CD TAPE TUNER atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepus Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 ntk to nikdo jako nevite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 neni tam naky tlacitko kterym prehazujes mezi vsema funkcema postupne ? Mi takovy mame... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.