zmasterq Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 ahoj koupil jsem si solar nabijecku solarclever a nemuzu si ji vynychvalit ma v sobe 2000mAh baterii takze funguje i v noci a dokaze nabijet i za umelyho svetla..cize muzu kalit hry pocas cest celej den...super vynalez...ma nekdo neco podobnyho???uz jsem nasel i na netbook tak to jeste sprovoznim a dam vedet jo a mozna udelam moding rovnou na zadni kryt UMD ale bez ty baterky...ma nekdo zajem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Fak to funguje tak dobře ? A kolik stála ? A to jako že to nabíjí tak rychle že se to nestihne vybít ? co sem já vyděl tak maximálně kalkulačku a tu to neutáhlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THX Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Taky jsem dřív uvažoval že si jí pořídim. Nehodil bys link kdes jí koupil nebo jestlis jí koupil v kamenym obchodě tak adresu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.