Mr Crazy Odesláno Červen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 Zdarec, poradíte mi jak poslat obrázek z jednoho PSP do druhýho? Vím, že to nějak jde, v menu obrázku je položka send, ale začne mi to vyhledávat druhý PSP a nic, co musí být navoleno na tom druhym, aby se obrázek přenesl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SupiK™ Odesláno Červen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 musite mit myslim stejne nastaveny WLAN;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Červen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 v druhym PSP musis zvolit receive a ty pak send. Pak to chvili hleda a naskoci tam nick komu to posilas ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Červen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 Jo je to tak bulk ma pravdu-funguje to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 a kde najdu receive? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 Mr Crazy:najedes v XMB menu na Phototo Memory Stick a zmacknes Trojuhelnik a pak tam mas Receive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mr Crazy
Zdarec, poradíte mi jak poslat obrázek z jednoho PSP do druhýho? Vím, že to nějak jde, v menu obrázku je položka send, ale začne mi to vyhledávat druhý PSP a nic, co musí být navoleno na tom druhym, aby se obrázek přenesl?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts