RaNkeR2 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Caute, chtěl bych se zeptat de na tento monitor nějakym způsobem napojit PS3 ? Hledal sem ale je to namě moc složité take ty redukce nake samice atd :) diky Samsung 943SN :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SilentB Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Stejnak se redukcím podle mě nevyhneš, řešil bych to následovně: HDMI-DVI a tuhle DVI-DSUB redukci za sebou (za PS3kou budeš potřebovat více místa :) ) a to napojit na klasickej propojovací DSUB-DSUB kabel a ten zapojit do monitoru. A na zvuk budeš muset použít ty kabely, co byly k PS3ce - cinche - bílý a červený. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RaNkeR2 Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Diky man :) Takže ty 2 redukce zapojim do sebe a pak dvěma samcama spojim s monitorem ? chapu dobře ? EDIT:Ale z PS neni vystup na cinche ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SilentB Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Mám špatnou zprávu, teď jsem to zkoušel a nejde to. Nevim proč, možná kvůli tý změně signálu. Ale je tu potom ještě jedna možnost, mám tenhle kabel a už je mi k ničemu, koupil jsem si TV s HDMI, tak bych Ti ho prodal, přes něj to funguje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RaNkeR2 Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Za kolík ? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SilentB Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Kupoval jsem ho tady http://aukro.cz/item926891435_vga_kabel_pro_wii_a_ps3_novy_zaruka.html , vyšel by tě od nich na 640 Kč, ale když jsem měl problém, jak ho zapojit, oni mi ani neodepsali. Ale pokusama jsem zjistil, jak na to :) Heleď, za 500+pošta ti ho prodám ;) A do budoucnosti je tam konektor i na Nintendo Wii :) Jestli máš zájem, pošli mi PMku a dohodnem se ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RaNkeR2
Caute, chtěl bych se zeptat de na tento monitor nějakym způsobem napojit PS3 ? Hledal sem ale je to namě moc složité take ty redukce nake samice atd :) diky
Samsung 943SN :ziped:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.