zelwak Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 zdravim mam xbox 360 arcade hral jsem na tom nhl vypl jsem xbox a kdyz jsem si chtel znova zahrat tak se mi obevilo ze nacita hru a pak to hodi chybu, jine originalky mi jdou v poho ale to nhl proste ne a ne nacist nevite cim to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Jakou chybu? Nemáš to poškrábaný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zelwak Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Jakou chybu? Nemáš to poškrábaný? pise mi to tam at resetnu xbox nebo at vycistim cd to jsem udelal a nejde jinak to cd neni ani skrable hral jsem to 2x co jsem to koupil :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vychos Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Tak pokud ti ostatni hry jdou bez problemu tak mechanikou to asi nebude.Nejspis to bude chyba disku.Kupoval si to v obchode nebo z druhe ruky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 reklamace.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zelwak Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 kupoval jsem to prez internet bylo to nove zabalene ale nevim jestli mi uznaj reklamaci kdyz je to otevrene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vychos Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 kupoval jsem to prez internet bylo to nove zabalene ale nevim jestli mi uznaj reklamaci kdyz je to otevrene Jasne ze uznaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zelwak Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 tak ale kdyz mi to slo a z niceho nic to nejde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vychos Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Tak pokud to nemas poskrabany tak je kontaktuj a meli by ti to vymenit (neni to nejak fyzicky poskozene) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krtek6 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 no jestli nemáš ten samej problem co ja...jak jsem si kopl do xboxu tak mi pak nešel CODMW:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zelwak Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 no ja jsem ho kdyz byla pustena ta hra prevratil protoze byl opacne tak nemuze to bejt tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Tak to je jasný, to se nesmí, zkus reklamaci, když neuznaj, tak to můžeš vyhodit, protože to DVDčko je zničený ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zelwak Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 to si delas prdel? nekomu jinemu by to neslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Tak to zkus na jinym Xku, uvidíš, že ti to nepojede ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Já takhle zničil SVR 10 ale naštěstí jen PAL ...... jinak dávej si na to bacha ...... když jede v mechanice CD tak na Xko ani nemakej (radši) .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zelwak
zdravim mam xbox 360 arcade hral jsem na tom nhl vypl jsem xbox a kdyz jsem si chtel znova zahrat tak se mi obevilo ze nacita hru a pak to hodi chybu, jine originalky mi jdou v poho ale to nhl proste ne a ne nacist nevite cim to je?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.