jojinkho Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 zdravim chalani,,.... idem si kupit PSP nove v obchode som ho neska kukal ma FW 4.21 pls hodil by mi tu niekto update na 5.03? diks moc pls este kde to mam kopnut a co urobit dakujem vam mhu si uz nahodim sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Do ms0:/PSP/GAME/UPDATE vlož tohle rozbalený (eboot.pbp) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Co se trochu rozhlédnout než založím zbytečný topic. http://console-forum.net/showthread.php?t=75518 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jojinkho Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 nj diks moc ale da sa tomu verit nebude tam vir?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cross94 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 nj diks moc ale da sa tomu verit nebude tam vir?:) Kdyby v tom byl vir tak by to uz asi nekdo driv rekl nemyslis???:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jojinkho Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 nj ked tam nahodim mhu a gen-c brick vobec nehrozi ze? fakt nic vobec?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cross94 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 nj ked tam nahodim mhu a gen-c brick vobec nehrozi ze? fakt nic vobec?:) Co vim tak MHU se provadi jen na pametovce takze brick nehrozi pokud td budes delat vse podle navodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jojinkho Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 nj a keyze nieco nahodou pomeliem?:) a gen-c?....nezasahuje to do flash nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cross94 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Takhle do detailu tomu zase az nerozumim... to by ti mel poradit v tomdle nekdo jinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Ne, brick ti nehrozí, neboj se, hlavně nevytahuj baterku při updatu ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jojinkho Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 jj diksxD lol to by ma nenapadlo...ale niekoho uz hej....hlavne nabit baterku.....tak diks vam no a nepada ten mhu nejako casto vydrzi aspon mesiac dufam/ netri psp kej je v sleep mode? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cross94 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 jj diksxD lol to by ma nenapadlo...ale niekoho uz hej....hlavne nabit baterku.....tak diks vam no a nepada ten mhu nejako casto vydrzi aspon mesiac dufam/ netri psp kej je v sleep mode? Kdyz si tam hodis gen-c tak ten by v sobe mel mit tzv sedna plugin s kterym PSP nemuzes vypnout i kdybys tlacitko na vypnuti drzel hodinu... jedinou sanci jak psp vypnou kdyz mas zaplej gen-c je vyndani baterky... ja uz mam momentalne asi 3mesice v psp gen-c a nahazoval jsem ho znova pouze jednou ptz se mi psp natvrdo seklo tak jsem musel vyndat baterku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jojinkho
zdravim chalani,,....
idem si kupit PSP nove v obchode som ho neska kukal ma FW 4.21 pls hodil by mi tu niekto update na 5.03? diks moc pls este kde to mam kopnut a co urobit dakujem vam mhu si uz nahodim sam.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.